Kulüp tesisi için çalışmalar başladı

Çerkezköy Belediyesi’ne ait olan Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi üzerindeki sosyal tesisler bakıma alınırken, uzun yıllar sosyal tesis olarak kullanılan tek katlı bina yıkıldı. Yıkılan binanın yerine Fen İşleri Müdürlüğü tarafından hem sosyal tesis yapılacak hem de spor kulüplerinin rahatlıkla kullanabilecekleri bir tesis inşa edilecek.

Kulüp tesisi için çalışmalar başladı
09 Ağustos 2014 Cumartesi 07:44

TESİSİN 40 METRE UZUNLUĞUNDA OLMASI PLANLANIYOR
Yapılacak olan tesislerin ardından çevre düzenlemesi ve dere yatağı da temizlenerek Çerkezköy halkının rahatlıkla kullanabilecekleri bir alan haline getirilecek. Çalışmaların tamamlanmasının ardından da 2 adet halı saha bakıma alınarak elden geçirilecek. Vatandaşların rahatlıkla kullanabilmeleri adına yapılacak olan sosyal tesislerin yanında 40 metre uzunluğuna spor kulüplerinin kullanabileceği tesisler bulunacak.
ÇALIŞMALAR BİRKAÇ GÜN İÇİNDE BAŞLAYACAK
Tek katlı bina geçtiğimiz günlerde yıkılırken, tesislerin yapımına da birkaç gün içinde başlanılacağı öğrenildi. Yapılacak olan kulüp tesisinde futbolcuların kullanacağı odaların yanı sıra, Soyunma odaları, çamaşırhane, yemekhane, dinlenme salonu ile yönetim odası bulunacak. Futbolculara ait olacak odaların 14 metrekare büyüklüğünde olması planlanırken, soyunma ve çamaşırhane 26 metrekare, yemekhane 33 metrekare, dinlenme salonu 40 metrekare ve yönetim odasının da 33 metrekare olarak yapılması planlanıyor.
LİGLER BAŞLAMADAN ÖNCE TAMAMLANACAK
40 metre uzunluğunda ve 11.40 metre genişliğinde yapılması planlanan prefabrik kulüp tesisinin ligler başlamadan önce  tamamlanacağı öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.