Kural tanımadı karşı şeride geçti

Çerkezköy Öztrak Caddesi üzerinde bugün sıra dışı bir olay meydana geldi. Ara sokaktan Öztrak Caddesi'ne inmek isteyen bir beton kamyonu uygunsuz park nedeniyle yola dönüş sağlayamayınca refüjün üzerinden geçerek karşı şeride geçti

08 Kasım 2016 Salı 12:48

REFÜJE ÇIKIP KARŞI ŞERİDE GEÇTİ

Çerkezköy Öztrak Caddesi'nde meydana gelen olayda Atatürk Caddesi üzerinde bir inşaata beton döken kamyon Öztrak Caddesi'ne geçmek istedi. Cadde üzerinde uygunsuz park nedeniyle manevra yapamayan beton kamyonu çareyi refüje çıkarak aradı. Trafiği kısa süreliğine durduran beton kamyonu vatandaşların şaşkın bakışları ile refüje çıkıp karşı şeride geçti.

CEZALANDIRILMASINI TALEP ETTİLER

Trafik kurallarını hiçe sayarak karşı şeride geçen beton kamyonu herhangi bir kazaya sebebiyet vermezken olayı şaşkınlıkla izleyen vatandaşlar ise "Çerkezköy'ün trafiği her geçen gün çileye dönüşüyor fakat bu denli tehlikeli hareketlerin yapılması hiç doğru değil. Manevra yapamadığı için insan hayatını hiçe sayıp refüjün üzerinden geçen bu kamyonun cezalandırılmasını yetkililerden talep ediyoruz" dediler.  
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ne denir - 7 yıl önce
tek kelime ile hayvan