Kuran Kursu kayıtları başladı

Çerkezköy İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen 2007-2008 Eğitim-Öğretim Yılı Kuran Kursu kayıtları başladı.

Kuran Kursu kayıtları başladı
07 Eylül 2007 Cuma 08:32

Çerkezköy İlçe Müftülüğü'nce düzenlenen Kuran Kurslarına kayıt yaptırmak için dilekçe, İlköğretimi Bitirme Belgesi, Nüfus Cüzdanı Sureti ve 2 adet vesikalık fotoğraf gerekiyor.

Kuran Kursu kayıtlarının 1 Eylül'de başladığını belirten İlçe Müftüsü Mahmut Emin, "Kuran Kursu kayıtlarımız 1 Eylül'de başladı. Kayıtlar Ekim ayı sonuna kadar devam edecek. Kursa kayıt olabilmek için sadece dilekçe, İlköğretimi Bitirme Belgesi, Nüfus Cüzdanı Sureti ve 2 adet vesikalık fotoğraf gerekmekte.

Bu sene, her yıl olduğu gibi Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Kız Kuran Kursu'nda, Fevzi Paşa Kız Kuran Kursu'nda, Kızılpınar Kuran Kurslarının yanı sıra Kapaklı'da yeni açılan, Şehitler Camii Kuran Kursu'nda, Mevlana Camii Kuran Kursu'nda, İstasyon Kuran Kursu'nda ve Veliköy Kuran Kursu'nda eğitim verilecek. Kuran Kurslarımızda bayan hafızlar tarafından eğitim verilecek. Yavaş yavaş kayıtlar gelmeye başladı, kayıt dönemi sonuna kadar sayıların artacağını tahmin ediyoruz. Zaten her kursun belli bir kapasitesi var. Kurslarımıza talep oldukça iyi, bu sene iyi bir katılım bekliyoruz.

Kurslarımız 1 Ekim tarihinde başlayıp, 2008 yılı haziran ayı tarihine kadar devam edecek. Kursa katılan ve başarıyla tamamlayan kursiyerlere kurs bitirme belgesi verilecek" dedi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ömer er - 12 yıl önce
e nasıl kayıt olcaz