KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİ PİKNİK YAPTI

Hacı Fahri Zümbül Cami Kur'an Kursu öğrencileri derslere ara vererek, güneşli havanın tadını Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı'nda mangal yakarak çıkarttı. Piknikte, çeşitli oyunlar oynayan miniklere cami hocaları ve velilerde eşlik etti

KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİ PİKNİK YAPTI
22 Temmuz 2011 Cuma 00:00

Yaz Kur'an Kursları'na devam eden öğrenciler zaman zaman derslere ara vererek, güneşli havanın tadını çıkartmayı da ihmal etmiyor. Hacı Fahri Zümbül Cami Kur'an Kursu öğrencileri önceki gün derslere ara vererek soluğu Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı'nda aldı. Kurs hocaları ile birlikte güneşli havanın tadını çıkartan minikler, mangal yakıp sonrada çeşitli oyunlarla stres attı.
TEPE'DE PİKNİK YAPTILAR
Hacı Fahri Zümbül Cami Din Görevlileri Abdullah Karacan ve Mustafa Arı ile Kur'an Kursu'nda görevli Niyazi Çakır ve Zarif Turhal "Yaz Kur'an Kursu'na" katılan öğrencileriyle piknik yaptı. 130 öğrenciye sosyal etkinlikler kapsamında Tepe Piknik Alanı'na götürerek piknik yaptıran Abdullah Karacan, mangal yakıp etleri pişirirken öğrencilerde çeşitli oyunlarla güneşin tadını çıkarttı. Yakar top oynayan öğrenciler daha sonra aralarında kurdukları takımlarla voleybol ve futbol oynadı. Öğrenciler, kendi aralarında 'Yumurta', 'Çuval' ve 'İp çekme' yarışmaları da yaparak eğlenirken, pikniğin sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi. Pikniğe katılan 130 öğrenciden 35'i kız, 95'i de erkek öğrenciden oluştu.
KUR'AN EĞİTİMİNE GEÇTİLER
Hacı Fahri Zümbül Cami Din Görevlisi Abdullah Karacan 27 Haziran'da başlayan Yaz Kur'an Kursu'nun Ağustos'un sonunda biteceğini söyledi. Karacan, öğrencileriyle kurs başladıktan sonra ilk kez piknik yaptıklarını belirterek, "Öğrenciler arasında birlik ve beraberliği sağlamak, sosyalleşme faaliyetinde bulunmak amacıyla piknik düzenledik. Bundan sonrada kurs süresince çeşitli etkinliklerimiz olacak" dedi.
Kurstaki eğitimlerden de sözeden Karacan, "Şu anda öğrencilerimiz kursumuzun ilk ayağı olan cüz eğitimlerini tamamladı. Kur'an eğitimine geçti. Kurs süresince 1. Kur'da cüz eğitimi, 2. Kur'da Kur'an eğitimi, 3. Kur'da ise namaz ve ibadet eğitimi var. Bu eğitimlerin dışında ayrıca ilmihal, ahlak ve itikad dersleri öğrencilerimize veriyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.