Kurban Bayramında nöbetçi eczaneler

Kurban Bayramı boyunca Çerkezköy halkına hizmet verecek olan nöbetçi eczaneler belirlendi. Bayram boyunca her gün iki eczane vatandaşların hizmetinde olacak

Kurban Bayramında nöbetçi eczaneler
10 Eylül 2016 Cumartesi 10:10

İŞTE NÖBETÇİ ECZANELER

Kurban Bayramı'nda Çerkezköy'de nöbetçi olarak hizmet verecek olan eczaneler belirlendi. Buna göre Bayram Arifesinde Çerkezköy’de Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi No:116’da Özel Opdimed Hastanesi karşısında bulunan Şifa Eczanesi ile Gazi Osman Paşa Mahallesi Çelen Sokak No:7’de bulun Özkan Eczanesi açık kalacak. Bayramın birinci gününde ise Çerkezköy’de  Fatih Mahallesi Üzümlü Sokak No: 10/21’adresinde faaliyet gösteren Serap Eczanesi ile Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi  Güveniş Caddesi No:1’de faaliyet gösteren Yılmaz Eczanesi nöbetçi olarak hizmet verecek.

HER GÜN İKİ TANE NÖBETÇİ ECZANE

Bayramın ikinci günü ise Çerkezköy’de Fatih Mahallesi Üzümlü Sokak No:19/10 adresinde faaliyet gösteren Ayça Eczanesi ile Gazi Osman Paşa Mahallesi Çelen Sokak No:5/A da faaliyet gösteren Gaye Eczanesi vatandaşlara hizmet verecek. Bayramın üçüncü günü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi No:116’da bulunan Limon Eczanesi ile Gazi Osman Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi Sever Sokak’ta bulunan Sağlık Eczanesi nöbet tutacak. Bayramın dördüncü ve son günü Çerkezköy’de Gazi Osman Paşa Mahallesi Namık Kemal Bulvarı No:43’de faaliyet gösteren Kardelen Eczanesi ile Fevzipaşa Mahallesi Bahar Sokak’ta bulunan Hakan Eczanesi nöbetçi olarak hizmet verecek.

Haber: Uğur Can Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.