KURBAN SATIŞ VE KESİM YERİ HAZIRLANIYOR

Pınarça Yolu üzerinde bu yıl da kurulacak olan Kurban Satış ve Kesim Yeri’ndeki düzenleme çalışmalarının devam ediyor.

KURBAN SATIŞ VE KESİM YERİ HAZIRLANIYOR
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
30 Haziran 2021 Çarşamba 11:57


  Çerkezköy Belediyesi Kurban Satış ve Kesim Yeri’ndeki çalışmalar hakkında bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kurban Satış ve Kesim Yerimizdeki düzenleme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar çerçevesinde Kurban Kesim Yeri’nin eksikliklerini gidererek, dezenfekte edip yeniliyoruz. Alanımızın zeminine malzeme sererek, yer işaretlemelerini yapıyoruz. Yeni su hattının da döşendiği, bay ve bayan tuvaletler ile banyo imkanının bulunduğu Kurban Satış ve Kesim Yeri’nde, Kurban Bayramı süresince vatandaşlarımızın olası su kesintilerinde sıkıntı yaşamamaları için koyduğumuz su deposunun bakımını yaptık. Aydınlatmamızı elden geçirdik” ifadelerini kullandı.
  5 TEMMUZ’DA HİZMETE GİRECEK
   Kurban Satış ve Kesim Yeri’nde hayvan satıcılarının çadırlarını 1-5 Temmuz arasında itibari ile kurmaya başlayacaklarını sözlerine ekleyen Akay, “5 Temmuz Pazartesi günü itibari ile Kurban Satış ve Kesim Yerimiz vatandaşlarımızın girişine açılacak. Hem vatandaşlarımızın hem de kurban satıcılarımızın sorunsuz bir bayram geçirmesi için Kurban Satış ve Kesim Yerimizi hazırlıyoruz. Hijyen kurallarına uygun olan kesim yerimizde Kurban Bayramı boyunca vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz” açıklamalarında bulundu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.