Kursiyerlerden Başkan Akay’a teşekkür ziyareti

Çerkezköy Belediyesi tarafından açılan İngilizce Kursu Öğretmeni Deniz Altuntaş, kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlerle birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür ziyaretinde bulundu

Kursiyerlerden Başkan Akay’a teşekkür ziyareti
19 Haziran 2017 Pazartesi 11:32

EYLÜL 2016’DA BAŞLADI, HAZİRAN 2017’DE TAMAMLANDI
Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ekim 2016 tarihinde açılan İngilizce Yabancı Dil Kursu, Haziran 2017 tarihinde tamamlandı. Kursa kayıt yaptıran kursiyerlerden 35’i başarılı olarak sertifika almaya hak kazandı. Kurs öğretmeni Deniz Altuntaş, başarılı olan kursiyerlerle birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı, Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.
KURSLARDA DEVAMLILIK ESASTIR
Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak vatandaşlarımıza yönelik meslek edindirme ve kişisel gelişim kurslarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu kurslarda devamlılık esastır. Bundan sonraki süreçte yeni kursiyerlerimizin başvurularını alırken; sizlerin de 2. Kur İngilizce Kursu’na devam etmenizi bekliyoruz. Bu kapsamda biz üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız” diye konuştu. Ziyaret sonunda Başkan Akay, kursiyerlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.