Kursiyerlere kahvaltılı sertifika töreni

Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva Çerkezköy İŞKUR Şube Müdürlüğü ve Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi işbirliğinde yapılan temel sekreterlik hizmetleri programını bitiren engelli kursiyerlere sertifikalarını takdim etti

Kursiyerlere kahvaltılı sertifika töreni
25 Mart 2015 Çarşamba 18:16

 KATILIM OLDUKÇA YOĞUN OLDU

Temel Sekreterlik hizmetleri programını bitiren engelli kursiyerlere yönelik kahvaltılı sertifika töreni düzenlendi. Glory Area’da düzenlenen kahvaltı programında Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, TMS Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Halk Eğitim Merkezi Müdür Vekili Necmi Akman, TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin ve çok sayıda davetli katıldı.

DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy İŞKUR Şube Müdürlüğü ve Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi işbirliğinde yapılan temel sekreterlik hizmetleri programını bitiren engelli kursiyerlere sertifikalarının verilmesi için düzenlenen kahvaltı programında açılış konuşmasını gerçekleştiren Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin katılımcılara ve kursiyerlerin eğitimin verilmesinde destek olan herkese teşekkür ettiğini dile getirdi.

ÇOK DAHA FAZLA GAYRET GÖSTERECEĞİZ

Başkan Adnan Şahin’in konuşmasının ardından söz alan Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva, yaptığı konuşmada, “insanların ufkunun açılması çok önemlidir. Engelli kardeşlerimizin engelsiz olduklarını her platformda hissettirmeye çalışıyoruz. Engellilere daha iyi şartlarda eğitim alabilmeli için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu sebeple de bundan sonra daha iyi şekilde eğitim vermek için, engellilere kendilerini daha iyi hissettirmek için çok daha fazla gayret göstereceğiz” açıklamasında bulundu.

ÇALIŞIP DAHA FAZLA VERİM ALABİLECEKLER

İŞKUR Müdürlüğü ile işbirliği yaparak bugünkü eğitimleri tamamladıklarını sözlerine ekleyen Ayva, “Şimdi de Milli Eğitim ile yapacağımız işbirliği kapsamında eğitim alan engelli kardeşlerimiz daha az çalışıp daha fazla verim alabilecekler. Bu kapsamda da Çerkezköy’de ki tüm engellilerle çalışacağız. Bu noktada Sakatlar Derneğimiz, Kent Konseyimiz bizlere yardım edecekler. Onlar bir eksiği kapatırken bizlerde başka eksiklikleri tamamlayacağız” dedi.

BAŞARILARDINDAN DOLAYI TEBRİK ETTİ

Genel Başkan Lokman Ayva’nın ardından kısa bir teşekkür konuşması gerçekleştiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’da, “Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva’ya huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Bu denli önemli hususta yapılan çalışmalarını takdir ediyorum. Ayrıca Çerkezköy İŞKUR Şube Müdürlüğü ve Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi işbirliğinde yapılan temel sekreterlik hizmetleri programını bitiren engelli kursiyerlere de başarılarından dolayı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

KURSİYERLERE SERTİFİKALARI TAKDİM EDİLDİ

Kahvaltı programının ardından Çerkezköy İŞKUR Şube Müdürlüğü ve Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi işbirliğinde yapılan ‘Temel Sekreterlik Hizmetleri’ programını bitiren engelli kursiyerlere tek tek sertifikaları takdim edildi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.