Kursiyerlere sertifikaları verildi

Çerkezköy Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından verilen Hijyen Eğitimi Kursları sona ererken, tamamlanan kurs sonunda da katılımcı kursiyerlere sertifikaları teslim edildi

Kursiyerlere sertifikaları verildi
27 Aralık 2014 Cumartesi 08:47

 HİJYEN KURALLARI ANLATILDI

Hijyen eğitimi alan kursiyerler sertifikalarını aldılar. Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından okul kantinlerine dair özel hijyen kuralları yönetmeliği konulu eğitim geçtiğimiz gün son seansını tamamladı. İlçe Gıda Tarım personelleri Ferya Arslan Çolak ve Abdilkadir Okatan Geylani tarafından verilen eğitimlerde kursiyerlere kantinlerdeki hijyen kuralları ve sağlıklı ürün konusu anlatıldı.

İLAÇLAMA KONUSUNDA HASSAS OLUNMASI GEREKİYOR

Eğitmenlerin kursiyerlere özellikle haşere ilaçlama konusunda daha hassas olmak zorunda oldukları ifade edilerek, “İlaçlamanın yanı sıra tost makineleri, fritöz ve diğer cihazların temizlikleri günlük yapılmalı. Gıda içindeki en önemli unsur insandır ve insan sağlığını her şeyden önde tutmak gerekiyor. 2015 yılında hijyen denetimleri sadece okul kantinlerine değil, kasap, fırın başta olmak üzere bir çok yerlere yapılacak” denildi.

SERTİFİKALARI TESLİM EDİLDİ

Verilen son eğitim seansının ardından katılımcı kursiyerlere hijyen eğitimini tamamladıklarına dair sertifikaları verildi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.