Kurslara başvuru sona erdi

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenecek olan kültür sanat kursların kayıtları 5 Ekim tarihinde başlarken, dün itibariyle de sona erdi

Kurslara başvuru sona erdi
09 Ekim 2015 Cuma 17:48

 DÜN İTİBARİYLE KAYITLAR SONA ERDİ

Çerkezköy Belediyesi tarafından halka yönelik ücretsiz olarak açılacak olan Ebru, Satranç, Bağlama, Çini, Takı Tasarımı, Halk Oyunları, Tiyatro, Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Sanat Müziği Engelliler Korosu, El Nakışı, Step-Aerobik ve pilates kursuna kayıtlar dün itibariyle sona erdi. Kurslara 8 Ekim tarihi itibariyle 175 kişinin başvurduğunu ifade eden yetkililer, “Step-Aerobik ve Pilates kursuna 86, Ebru 8, Satranç 3, Bağlama 21, Çini 10, Dekoratif Çiçek Takı Tasarımı 18, Halk oyunları 12, Tiyatro 10, Türk Sanat Müziği korosuna 5, El Nakışı kursuna ise 2 vatandaşımız başvurdu. Türk Sanat Müziği Engelliler Korosuna ise şuan itibariyle başvuran olmadı” açıklamasında bulunuldu.

KURSLARI VERECEK OLAN HOCALARIN İSİMLERİ

Kursların Amfi Tiyatroda, Kent Konseyi binasında, Veliköy-Kızılpınar Mahalle evlerinde, Kapalı Spor Salonunda ve Çerkezköy Sakatlar Derneği binasında gerçekleştirileceğini belirten yetkililer, “Ebru Kursumuzu Gülhis Başaran, Çini kursunu Emel Basut Gemici, Bağlama kursunu Zeynel Erdoğan, Dekoratif Çiçek Takı Tasarımı kursunu Aylin Abidinoğlu, Satranç kursunu Remzi Yakut, Tiyatro kursunu Tahsin Saraoğlu, Halkoyunları kursunu Serhat Ayaz, Step-Aerobik ve Pilates kursunu Cansu Çutok, Basit İğne Teknikleri kursunu Gülten Altay ve TSM ve Engelliler kursunu ise Fahrihan Ünsal verecek” ifadelerini kullandı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.