Kurslara başvuruda son gün 30 Eylül

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür-Sanat kurslarının kayıtları devam ediyor. 400 vatandaşın kayıt yaptırdığı kursların kayıtları 30 Eylül tarihinde sona erecek

Kurslara başvuruda son gün 30 Eylül
21 Eylül 2016 Çarşamba 14:14

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Çerkezköy Belediyesi’nin ilçe merkezi ve mahallelerinde Kültür-Sanat Kursları kapsamında vermiş olduğu kurslarının 2016-2017 döneminin başvuruları devam ediyor. Başvurularının 30 Eylül Cuma günü sona ereceği Kültür Sanat kursları için müracaat etmek isteyen vatandaşlarımız kimlik fotokopisi, kurs başvuru formu (Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarından verilecek) ve 2 adet vesikalık fotoğrafla Belediyemiz Halk Masalarına gelerek kayıtlarını yaptıracaklar.

15 EKİM’DE BAŞLAYACAK

18 farklı branştan oluşan ve eğitimlerinin 15 Ekim tarihinde başlayacağı Kültür Sanat kurslarının eğitimleri Mahalle Evlerimizde ve GOP Mahallemizde oluşturulan Yaşam Merkezi’nde verilecek. İçerisinde Step, Aerobik ve Plates’in de bulunduğu Sportif kurslar ise Kartal Tepe Piknik Alanı ve 29 Ekim Spor Kompleksi’nde devam edecek.

18 AYRI BRANŞTA KURS VAR

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çalışmalarıyla hazırlanan kurslar ise şu şekilde: 1- Basit İğne Teknikleri 2- Bağlama 3- Gitar 4- Takı Tasarımı 5- Çini 6- Satranç (UKD 1100 ve üstü seviyesi olma şartı) 7- Ebru 8- İngilizce 9- Tiyatro 10- Türk Sanat Müziği 11- Halk Oyunları 12- Step, Aerobik ve Pilates 13- Yaşam Boyu Spor 14- Diksiyon 15- İşaret Dili 16- Yaş Pasta Yapımı 17- Manikür-Pedikür 18- Girişimcilik Kursu.

Haber: Uğur Can Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.