Kurucumuz Sabri Avcılar'ın ismini taşıyan park açı

Gazetemizin kurucusu Merhum Sabri Avcılar'ın ismini taşıyan 'Sabri Avcılar Parkı Arca Cafe ve Nargile' Çerkezköy Halkı’nın hizmetine açıldı.

Kurucumuz Sabri Avcılar'ın ismini taşıyan park açı
31 Mayıs 2011 Salı 00:00

Geniş yiyecek, içecek menüsüyle vatandaşlara yeni bir alternatif sunan ve işletmeciliğini Selim Erdeğer’in yaptığı Sabri Avcılar Parkı Arca Cafe ve Nargile Gazi Osman Paşa Mahallesi Sayar Sokak Numara 8’de Çerkezköy halkının hizmetine açıldı.
Vatandaşlara aileleri ile birlikte hoş vakit geçirme imkanı sağlayan parkta çocuklar için de oyun alanları bulunurken, parkın kapalı alanı kış aylarında da vatandaşlara hizmet verecek.
İşletmeci Selim Erdeğer, vatandaşlara en iyi şekilde hizmet edeceklerini belirtirken, açılışı gerçekleştiren Belediye Başkanı Ali Ertem ise işletmeci Erdeğer’e hayırlı kazançlar diledi.
Açılışa vatandaşların yanı sıra Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Türk İş Tekirdağ Temsilcisi Murat Koçak, AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, BBP Tekirdağ Milletvekili Adayı Salih Küpelioğlu da katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.