Kurum amirleri toplantısı yapıldı

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçedeki kamu kurum ve kuruluşları amirlerinin katılımıyla bir toplantı düzenledi. Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılan toplantıda konuşan Kubilay “Başta Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Amirleri olmak üzere tüm kamu görevlileri, kurumlarına gelen vatandaşlarımıza güler yüz ve sıcak bir alaka göstererek mutlak surette iyi davranmaları gerekir” dedi

Kurum amirleri toplantısı yapıldı
17 Eylül 2015 Perşembe 17:18

VATANDAŞIN ŞİKAYETLERİNİ SÜRATLE YAPMA TALİMATI

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, idareciliğin hizmete talip olunarak seçilen bir görev olduğunu vurgulayarak kurum amirlerine, vatandaşların her türlü talep ve şikâyetlerini sabırla dinlemeleri ve ilgili mevzuat çerçevesinde gerekli işlemleri süratle yapmaları talimatını verdi. Kubilay, bürokratik odaklı bir iş anlayışından ziyade vatandaşa hizmet odaklı görev anlayışına sahip olduklarını vurgulayarak amaçlarının Kamu Kurum ve Kuruluşlarında yönetimin iyileştirilmesi ile ilgili örnek uygulamaları çoğaltmak olduğunu vurguladı.

KATKI VERMELERİNİ İSTEDİ

Kaymakam Metin Kubilay,  tüm kurumların düzenledikleri Halk Eğitim Kampanyası ile Okuma-Yazma Seferberliği çalışmalarına gerekli katkıyı vermelerini isteyerek bu konudaki çalışmaları bizzat takip ettiğini açıkladı.

TÖRENE KATILMA TALİMATI

Kubilay, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle de Aziz Şehitlerimiz ve Kahraman Gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle bir kez daha andıklarını ifade ederek Kurum Amirlerinden düzenlenecek törene katılmaları talimatı verdi.

KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

Son olarak yaklaşan Kurban Bayramı vesilesiyle tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları Amirleriyle tüm kamu çalışanlarının ve tüm vatandaşların Kurban Bayramını tebrik eden Kaymakam Metin Kubilay hizmetlerinden dolayı tüm Kamu Amirler ve Kamu Çalışanlarına teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.