Lale Düğü Salonu açıldı

Hergeçen gün büyüyen ve gelişen Çerkezköy'de hizmet sektörü de bu büyüme ve gelişmeye paralel olarak büyüyor. Çerkezköy'de son yıllarda açılan Koray, Beylice ve Lemar Dğün Salonları'nın ardından Lale Düğün Salonuda hizmete girdi.

Lale Düğü Salonu açıldı
16 Nisan 2008 Çarşamba 00:00

600 kişilik oturma kapasitesi, şık ve modern dekorasyonu ile Çerkezköy halkının hizmetine giren Lale Düğün Salonu'nun sahibeleri Leyla Bakıral ve Emihan Yılmaz, kaliteli ve farklı bir hizmet anlayışı ile sektörde iddialı olduklarını belirterek, "Evlenecek olan çiftler, sünnet düğünü yapacak aileler salonumuzu ve fiyatlarımızı görmeden karar vermeyin" diyerek, hizmet ve fiyat konusunda iddialı olduklarını dile getirdiler.

FİYAT KONUSUNDA İDDİALIYIZ

Atatürk Caddesi Topçular Sokak No:8 (Güneşler Otel arkasında) adresinde hizmete açılan Lale Düğün Salonu'nun Çerkezköy'ün şuanda faaliyette olan beşinci düğün salonu olduğunu belirten Lale Düğün Salonu'nun sahibeleri Leyla Bakıral ve Emihan Yılmaz, düğün, sünnet, toplu yemek, konferans ve iş toplantıları için salonlarının çok ideal olduğunu ve hertürlü etkinliğe ev sahipliği yapacak kapasitelerinin bulunduğunu belirterek, özellikle fiyat konusunda çok iddialı olduklarını dile getirdiler.

ŞIK VE MODERN

Yıllar önce Şafak Düğün Salonu olarak hizmet veren yeri kendilerinin devir aldığını ve salon içerisinde birtakım düzenlemeler yaptıktan sonra son derece modern, şık ve ferah bir ortam oluşturduklarını belirten Lale Düğün Salonu'nun sahibeleri Leyla Bakıral ve Emihan Yılmaz, "Salonumuz oldukca modern ve şık bir görünüme kavuşytu. Ayrıca çok ta ferah. Şuanda 600 kişilik oturma kapasitesi var salonumuzda. Ayakta olanlar ile birlikte yaklaşık 1000 kişiyi salonumuzda ağırlayabiliriz. Ayrıca her türlü yemekli toplantı, düğün ve etkinliğe de ev sahipliği yapacak kapasitemiz var" dediler.

ŞOK FİYATLARIMIZ VAR!

Lale Düğün Salonu'nun yeni açılması şerefine şok fiyatlar ile salonlarını kiraya verdiklerini belirten Lale Düğün Salonu'nun sahibeleri Leyla Bakıral ve Emihan Yılmaz, "Evlenecek, nişan, düğün yapacak, çocuğunu sünnet ettirecek veyaözel gününü kutlayacak olan Çerkezköylülere buradan sesleniyoruz. salonumuzu, hizmetlerimizi ve fiyatlarımızı görmeden asla son kararınızı vermeyin" dediler.

İŞLETMECİLER BAYAN

Salonlarında temizlik ve hijyen konusunda ve müşteri memnuniyeti konusunda çok hassas olduklarını belirten Lale Düğün Salonu'nun sahibeleri Leyla Bakıral ve Emihan Yılmaz, "Özellikle Mayıs ayı sonuna kadar uygulayacağım şok fiyat kampanyası evlenecek, düğün yapacak çiftlerin mutluluklarına mutluluk katacak" dediler.

Lale Düğün Salonu'nun işletmesini iki bayan olarak kendilerinin üstlendiğini belirten Lale Düğün Salonu'nun sahibeleri Leyla Bakıral ve Emihan Yılmaz, "Burada tüm hazırlıklar tamamen bir bayanın göstereceği hassasiyet ve özen ile yapılıyor. Özel günlerine ev sahipliği yapmamızı isteyen Çerkezköylüler, bizi seçtiklerine asla pişman olmayacaklar ve yerinde bir karar verdiklerini görecekler" dedi.

BAYANLAR İDDİALI

Güneşler Otel'in arkasında olan Lale Düğün Salonu ile ilgili bilgi almak isteyenlerin 726 14 46 nolu telefondan kendileri ile irtibata geçebileceklerini belirten Lale Düğün Salonu'nun sahibeleri Leyla Bakıral ve Emihan Yılmaz, "Ayrıca salonumuzda düğün yapacak çiftlere 20 adet özel fotoğraf, kamera kaydı, pasta ve meyve suyu, gelin saçı ve orkestra salonumuz tarafından karşılanacak" dediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.