Larva ilaçlaması yapıldı

Yaz aylarının en büyük sorunlarından olan larva gibi haşerelere karşı ilaçlama çalışması yapıldı

Larva ilaçlaması yapıldı
17 Nisan 2015 Cuma 18:27

 ÇALIŞAMALARIMIZI HASSASİYETLE YÜRÜTÜYORUZ

Tekirdağ Büyük Şehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürlüğü Vektörel Mücadele Ekibi ve Çerkezköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü güneşin yüzünü göstermesiyle, yaz aylarının kabusu olan sinek, sivri sinek, kara sinek gibi haşereler karşı ilaçlamaları Çerkezköy’de gerçekleştirdi. Çerkezköy genelindeki su birikintileri ve bataklık alanlarda yürütülen larva mücadelesinde ilaçlama çalışmalarının deneyimli personeller tarafından gerçekleştirildiğini belirten Tekirdağ Büyük Şehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürü Özgen Manav ve Çerkezköy Sağlık İşleri Müdür Vekili Veteriner Hekim Şevket Halimoğlu, “Hedef dışı canlıların zarar görmemesi için gerekli tüm önlemler alındı. Larva ile mücadele konusunda ekibimiz hassasiyetle çalışmaları yürütüyor. Bahar mevsiminin gelmesi ve sıcaklıkların yüzünü göstermesi ile birlikte vatandaşlarımızın rahat bir yaz mevsimi geçirmesi için her yıl yaptığımız ilaçlama çalışmalarımız devam etmektedir” açıklamasını yaptılar.

İLAÇLAMA ÇALIŞMALARIMIZ YAZ BOYUNCA DEVAM EDECEK

Tekirdağ ve ilçelerinde uzun zamandır ilaçlama çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Tekirdağ Büyük Şehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Veteriner İşleri Şube Müdürü Özgen Manav “Çerkezköy’deki irili ufaklı bütün bataklık ve su birikintileri sivrisinek, larva üreme alanlarını, kent içi yeşil alanlar, çalılık gibi alanlarda iki araç ve beş uzman personelimizle periyodik ilaçlamaları yaptık. Vatandaşlarımızın rahat etmeleri için yaz boyunca da bu çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.