Le Piano Cafe zengin menüsüyle hizmette

Le Piano Cafe, Gazi Osman Paşa Mahallesi Namık Kemal Bulvarı No:9/11’de Çerkezköylü vatandaşların hizmetine açıldı

Le Piano Cafe zengin menüsüyle hizmette
09 Aralık 2016 Cuma 18:01

AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ
İşletmeciliğini Ergin Şen’in yaptığı Le Piano Cafe’nin açılışına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve Yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Ak Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay ve Yönetimi, Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Halil Mert Tayşir ile davetliler katıldı.
HAYIRLI UĞURLU OLSUN
Açılış kurdelesinin kesilmesinden önce kısa bir konuşma yaparak, yeni mekanın Çerkezköy’e hayırlı uğurlu olmasını dileyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Büyüyn ve gelişen Çerkezköyümüzde yeni ve güzel işletmelere ihtiyacımız var. Yeni işletmelerde girişimci arkadaşlarla karşılaşmak çok güzel. Önümüzdeki sene içerisinde bu caddemizde çalışmalara başlayacağız ve burası da Çerkezköy’ün prestij caddelerinden biri olacak. Bu durum esnaflarımız için çok güzel olacak. Le Piano Cafemiz Çerkezköyümüze hayırlı uğurlu olsun. Hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.” dedi.
İTALYAN, FRANSIZ VE TÜRK MUTFAĞINDAN LEZZETLER
Başkan Akay’ın konuşmalarının ardından açılış kurdelesi kesildi ve Le Piano Cafe İşletmecisi Ergin Şen davetlilere mekanı gezdirdi. Katılımcılara mekan hakkında bilgiler de aktaran Şen, “İşletmemiz 250 kişi kapasiteli ve şu an 12 personelle hizmet veriyoruz. İtalyan, Fransız ve Türk mutfağının önemli lezzetlerini titiz bir şekilde Çerkezköy halkının beğenisine sunuyoruz.” dedi.
PİYANO EŞLİĞİNDE CANLI MÜZİK
İşletmenin adını Le Piano koymalarının nedenini de belirten Ergin Şen, “Çerkezköy’de bulunmayan, değişik bir konsept geliştirmek istedik ve piyano çalınan bir kafe – restoran açtık. Konseptimize uygun olarak da bu ismi kullanmayı tercih ettik.” diye konuştu.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.