LEYLAK SOKAK PARKI BAKIM VE YENİLEMESİ DEVAM EDİYOR

Çerkezköy Belediyesi tarafından Yıldırım Beyazıt Mahallesi Leylak Sokak’ta bulunan park ve yeşil alandaki başlatılan bakım ve yenileme çalışmaları devam ediyor.

LEYLAK SOKAK PARKI BAKIM VE YENİLEMESİ DEVAM EDİYOR
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
06 Ekim 2021 Çarşamba 10:56

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Leylak Sokak’ta bulunan 2 bin 236 metrekarelik park ve yeşil alanda başlatılan bakım ve yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Leylak Sokak Parkımızda 1 ay önce başladığımız bakım ve yenileme çalışmaları devam ediyor. Çalışmalarımız kapsamında Leylak Sokak parkımıza çocuk oyun alanları, fitness alanları, yürüyüş yolları ve yeşil alan düzenlemesi yapacağız” dedi.
Çalışmalar kapsamında Leylak Sokak Parkı’nın ışıklandırılmasının da yapılacağını kaydeden Akay, “Basketbol sahasını da yaptığımız Leylak Sokak Parkımızın etrafını da korkuluklar ile çevirerek güvenliğini de sağlayacağız. Çalışmalar tamamlandığı zaman aydınlatması, çevre düzenlemesi, oyun grupları, spor alanları ve oturma alanları ile birlikte Yıldırım Beyazıt Mahallesi sakinlerimizin hizmetine sunacağız” dedi.
  İKİ AYRI NOKTADA DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
  Leylak sokak Parkı’nın yanı sıra Fevzipaşa Mahallesi Halide Edip Adıvar Caddesi üzerindeki yeşil alan ile Günaylar Sokak’taki yeşil alanda düzenleme çalışmalarının devam ettiğini Akay, “Halide Edip Adıvar caddemizdeki yeşil alanlara spor aletleri, oyun grupları  ve oturma grupları koyarak yeşil alan düzenlemesi gerçekleştiriyoruz. Günaylar Sokağımızdaki yeşil alanları da düzenleyerek, ihtiyaç duyulan spor aletlerini ve oturma gruplarını monte ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.