LGS’ye yönelik sınav kaygısı semineri

Çerkezköy Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile LGS’ye (Liseye Geçiş Sınavı) hazırlanan 8. sınıf öğrencilerimize ve onlarla aynı heyecanı paylaşan velilerimize yönelik “Sınav Kaygısı ve Baş Etme Yolları” konulu seminer düzenlenecek.

LGS’ye yönelik sınav kaygısı semineri
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
14 Aralık 2021 Salı 21:54

16- 17 Aralık tarihlerinde Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan “Sınav Kaygısı ve Baş Etme Yolları” semineri saat 17:00’de başlayacak. Seminere konuşmacı olarak katılacak olan Uzm. Psk. Beril Buket Bağcı tarafından kentimizde eğitim öğretim gören 8’inci sınıf öğrencilerimize kaygının tanımı yapılarak, kaygıyı oluşturan nedenler ve başa çıkma yolları hakkında bilgiler verilecek.

   Öğrencilere sınav öncesi ve sınav anında kaygı hissetmeleri durumunda neler yapabileceklerinin örneklerle açıklanacağı seminerde; velilerimize de bu zorlu süreçte ne tür yaklaşımlar sergilemeleri gerektiği ve çocuklarına nasıl destek olmaları gerektiği konularında yönlendirmelerde bulunulacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.