Lig'de kolay maç yok

Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, Ergene Belediyespor'u 3-2'lik skor ile mağlup ettikleri maçın ardından değerlendirmede bulundu. Başkan Ahmet Korkmaz, iki kere mağlup duruma düştükleri karşılaşmadan galip gelmeyi başardıklarını dile getirdi

Lig'de kolay maç yok
21 Kasım 2014 Cuma 08:37

AÇIKLAMALARDA BULUNDU
 
Kulüp Binası’nda basın toplantısı düzenleyen Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz,hafta sonu deplasmanda oynanan ve 3-2 galip geldikleri Ergene Belediyespor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.
 
İKAZ OLARAK YEDEK SOYUNDURDUK
 
Bu hafta oynanan Ergene Belediyespor maçında ilk defa şans verilen oyuncuların şanslarını iyi değerlendiremediğini belirten Korkmaz "İlk 11'de yapılan değişiklik oyunculara ikaz anlamında yapıldı. Geçen hafta yenilgi aldık ve bu yenilginin ardından ikaz olarak bazı oyuncuları yedek soyundurduk. Şans verdiğimiz oyuncular ise bu maçta şanslarını iyi değerlendiremedi" ifadelerini kullandı.
 
GALİP GELMESİNİ BİLDİK
 
Karşılaşmadan iki kere geriye düşmelerine rağmen galip geldiklerini belirten Korkmaz "Yediğimiz iki golün nedenini defans oyuncuları ile kaleci hatasına bağlıyorum. Ne kadar kolay görsek de maçta iki gol yiyeceğimizi düşünmedik. Yediğimiz gollerle de hep geriye düştük. Geriye düşmemize rağmen maçtan 3-2 galip gelmesini de bildik" dedi.
 
MAÇ SAATLERİ ARASINDA ARALIK OLMALI
 
Ahmet Korkmaz, maç saatlerinin birbirine yakın aralıkta olduğunu ve bu yüzden futbolcuların maç öncesi ısınmalarının zorlaştığını dile getirirken "Ergene maçı öncesinde de ısınmak için uygunsuz zemindeydik. Geçtiğimiz haftada maç saati ile problem yaşadık ve bu haftada aynısını yaşadık. Maç saatleri arasında boşluk yok, oyuncuların maçtan önce ısınacakları uygun zemin yok. Bu şartlar altında bir çok oyuncuda sakatlık görülebilir. Yetkililerden bu konuya çözüm  bulmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.
 
PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK
 
Bu hafta Kapaklıspor'u ağırlayacaklarını dile getiren Korkmaz "Hafta sonu kritik bir maça çıkacağız. Kapaklıspor ile sahamızda mücadele edeceğiz. Kapaklıspor ligin güçlü ekiplerinden, çok koşan, diri bir takım. Lig'de kolay maç yok.  Elimizden gelenin en iyisini yaparak bu haftayı 3 puanla kapatmak istiyoruz. Bir maç eksiğimiz var ve 6 puandayız. Artık puan kaybına tahammülümüz yok. Ligi kayıpsız kapatıp sezon sonu BAL Ligi’ne gitmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
 
TAKİBE ALDIĞIMIZ OYUNCULAR VAR
 
Korkmaz, "Devre arasında eksiklik gördüğümüz mevkiilere takviye olacak. Şimdiden takibe aldığımız oyuncular var. Devre arasında netlik kazanacak" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.