Lokman Ayva, Kubilay'ı ziyaret etti

Türkiye Beyaz Ay Derneği Genel Başkanı ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Lokman Ayva beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti

Lokman Ayva, Kubilay'ı ziyaret etti
08 Ağustos 2014 Cuma 07:46

 STK'LAR AYNI ZAMANDA TALEP KURULUŞLARIDIR
2002 yılında TBMM’nin ilk görme engelli Milletvekili seçilen ve Beyaz Ay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Beyaz Ay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva “ Sivil toplum kuruluşları aynı zamanda talep kuruluşlarıdır. Sizler gibi arkadaşlarımız, kardeşlerimizin sayesinde, dernek yöneticisi arkadaşlarımız daha iyi işlere imza atacaktır” şeklinde konuştu.
 
BİR YARIŞ HALİNDELER
Devletin ve milletin sivil toplum kuruluşlarına yol göstermesi ile daha iyi hizmetler verilebileceğini ifade eden Ayva “ Tabanın taleplerini ve görüşlerini size ulaştırarak güzel bir memleket ortamı meydana gelecek. Memleketimizde farkında olmadığımız bir huzur var. Eskiden hayır'da yarışmak derken hangi bürokrat nasıl hayır diyecek diye yarışırlardı, oysa şimdi hangimiz daha hayırlı işler yaparak hangimiz daha iyi hizmetler yapabileceğiz şeklinde yarışıyorlar” dedi.
 
 TEŞEKKÜRLERİNİ SUNDU
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkürlerini dile getirirken “ Türkiye’nin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından birisisiniz. Çok önemli projelere imza atmış durumdasınız ve bende bunu takip ediyorum. Sizin hayat hikayenizi de inceledim, çok özel bir hayat hikayeniz olduğuna inanıyorum. Başarılı çalışmalarınızın devamının geleceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.