LYS'de ilk 10 binde 31 FEM öğrencisi

2014 LYS sonuçlarının açıklanmasının ardından Çerkezköy’de dereceye giren öğrencilerin isimleri de belli oldu. Çerkezköy FEM Dershanesi öğrencilerinden Çağatay Tuğlacı Çerkezköy ikincisi olmayı başarırken ayrıca FEM Dershanesi Çerkezköy Şubesi Türkiye’de ilk 10 bin kişi arasına 31 öğrenci yerleştirdi

LYS'de ilk 10 binde 31 FEM öğrencisi
02 Temmuz 2014 Çarşamba 07:42

ZİRVEDE OLDUĞUMUZU BİR KEZ DAHA KANITLADIK
 
LYS sonuçlarını değerlendiren Çerkezköy FEM Dershanesi Müdürü Ahmet Avcı  “Çerkezköy’de 31 öğrencimizi ilk 10 bin kişi içerisine yerleştirerek Çerkezköy’de zirvede olduğumuzu bir kez daha ispatladık. Öğrencilerimizin bu dereceyi kazanmalarında başta aileleri olmak üzere, okul öğretmenlerine ve dershane öğretmenlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.
 
ÜCRETSİZ REHBERLİK EĞİTİMİ
 
Ahmet Avcı tercih dönemi olan 7 ile 17 Temmuz tarihleri arasında  dershane öğrencisi olsun ya da olmasın herkese rehberlik eğitimi vereceklerini belirterek “İhtiyacı olan her öğrenciye ücretsiz olarak tercih konusunda uzman rehberler aracılığıyla yardımcı olacağız” dedi.
 
İLK 3 BİN’DE 6 ÖĞRENCİ
 
 2014 LYS sınavında Türkiye genelinde ilk 3 bine Çerkezköy FEM Dershanesi’Snden 6 öğrenci yerleşti. İlk 3 binde bulunan öğrencilerden Çağatay Tuğlacı 1900’ncü, Elif Ekin Çamlı 2000’nci, Göksu Duygu 1700’ncü, Kaan Çekli 1471’nci, Neslihan Civelek 2630’ncu ve Seyfi Kağan Akbulut ise 2338’nci oldu.
 
KAAN ÇEKLİ HFZ BİRİNCİSİ OLDU
 
 2014 LYS sınavlarının açıklanmasıyla beraber okullarında derece yapan öğrencilerde belli olurken Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi öğrencisi Kaan Çekli okulunda en yüksek puana sahip öğrenci oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.