M. Hikmet Uğraş Caddesi asfaltlanıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi’nde bulunan M. Hikmet Uğraş Caddesi’nin kalan kısmının asfaltlama çalışmalarına başlandı

M. Hikmet Uğraş Caddesi asfaltlanıyor
22 Temmuz 2015 Çarşamba 17:59

 EKSİKLER GİDERİLİYOR

 

Yaklaşık bir ay önce Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su Terfi Merkezi ile TCDD Lojmanları arasında kalan yolu ve ardından İstasyon Mahallesi Hemzemin Geçit ile Bahçevan Hasan Uğurlu Köprüsü arasında kalan kısmı asfaltlayan ekipler, şimdi de M. Hikmet Uğraş Caddesi’nin TCDD Lojmanları ile Atatürk Viyadüğü arasında kalan kısmını asfaltlayacak.

 

ÖNCE ASFLAT KAZILACAK, SONRA YENİSİ SERİLECEK

 

Asfaltlama çalışması yapılacak olan bölgede incelemelerde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yaklaşık 1 ay önce M. Hikmet Uğraş Caddemizin Su Terfi Merkezi ile TCDD Lojmanları arasında kalan kısmı ile Hemzemin Geçit ve Bahçevan Hasan Uğurlu Köprüsü arasında kalan kısmı asfaltlamıştık. Şimdi de TCDD Lojmanları ile Atatürk Viyadüğü arasında kalan kısmı asfaltlıyoruz. Asfalt serilmeden önce trimer ile mevcut asfalt kazılacak ve ardından zemin düzeltildikten sonra yeni asfalt serilecek. Asfalt kazıma işlemlerine başladık ve birkaç gün içinde de M. Hikmet Uğraş Caddemizi sıcak asfalt ile kaplayacağız” dedi.

 

VAHAP AKAY İSTASYON MAHALLESİ’Nİ DE ZİYARET ETTİ

 

İstasyon Mahallesi ziyaretinde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay iş yerlerini de ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti ve İstasyon Mahallesi Muhtarı Bahri Çakır'dan mahallenin isteklerini ve sorunlarını dinledi.

 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.