Madde bağımlılığı konusunda toplantı düzenlendi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat “Madde Bağımlılığı” konusunda uzman temsilcilerle makamında toplantı yaptı.

Madde bağımlılığı konusunda toplantı düzenlendi
27 Eylül 2014 Cumartesi 07:02

Toplantıya, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti İlçe Başkanları, Adsız Alkolikler Tekirdağ Şubesi, Tekirdağ Tabip Odası, Tekirdağ Diş Hekimleri Odası, Tekirdağ Eczacılar Odası, Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi, Tekirdağ Halk Sağlığı Müdürlüğü, Süleymanpaşa Kent Konseyi, Tekirdağ Sağlık Müdürlüğü’nden Başkanlar ve temsilciler katıldı.

SEMİNERLER DÜZENLENECEK

Toplantıda, bağımlı olma yaşının düşmesi nedeniyle, madde kullanımına başlamadan önce neler yapılabileceği üzerinde duruldu. Süleymanpaşa’da madde bağımlıları için uygulanacak tedaviler konusunda görüş beyan edilirken, tedavi sonrası sürecin en az tedavi kadar önemli olduğu üzerinde duruldu. Ailelerin çocuk yetiştirmede bilgilendirilmesi, çocukların bilinçlendirilmesi konusunda hem fikir olunan toplantıda, Ekim ayı içerisinde yapılacak çalışmalar dile getirildi.

Ekim ayı içerisinde hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik seminerlerin olacağını belirten Gülferah Güral, huzurlu ve güvenli bir Süleymanpaşa için bu tarz projelerin devam edeceğini söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.