Mahalle evinin yılsonu sergisi açıldı

Çerkezköy Belediyesi Veliköy Mahalle Evi’nin Yılsonu Sergisi düzenlenen tören ile açıldı. Açılış töreninin ardından davetliler sergiyi gezerek el emeği, göz nuru ürünleri incelediler

Mahalle evinin yılsonu sergisi açıldı
24 Mayıs 2016 Salı 16:16


KATILIM YOĞUN OLDU
Veliköy Mahalle Evi’nin Yılsonu Sergisi’nin açılış kurdelasını Belediye Başkanı Vahap Akay keserken, açılışa Belediye Başkanı Vahap Akay’ın eşi Güliz Akay, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa As, Veliköy Mahalle Muhtarı Ersan Albayrak, Belediye Meclis Üyeleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.
KATKI SUNANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Veliköy Mahalle Evimizin Yılsonu Sergisi’nin açılış konuşmasını yapan Veliköy Mahalle Evi Sorumlusu Gülten Altay, Eylül ayında açılan Basit İğne Teknikleri ve Rölyef Kurslarına toplam 41 kursiyerin katıldığını ve bugün 41 kursiyerin el emeği, göz nuru ürünlerinin sergilenmeye başlandığını belirterek, “Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Vahap Akay’a, Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne, kurs hocalarımıza, Veliköy Mahalle Muhtarımıza, kursiyerlerimize ve katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
SON DERECE MUTLUYUM
Açılışta konuşan Belediye Başkanı Vahap Akay ise Çerkezköy Belediyesi’nin ilk Mahalle Evi’ni Veliköy’de açtığını, ardından Çerkezköy ve Kızılpınar’da çeşitli kurslar düzenlendiğini belirterek, “Mahalle Evlerimizde kadınlarımızı, bayanlarımızı görmekten, onların el emeği göz nuru eserlerinin bugün sergilendiğini görmekten son derece mutluyum” diye konuştu.

KAPALI OTOPARK ÜZERİNDE KURSİYERLER ÜRÜNLERİNİ SEGİLEYECEKLER
Mahalle Evlerinin ve açılan kursların komşuluk, arkadaşlık ilişkilerini güçlendirdiğini, geliştirdiğini ifade eden Başkan Akay, “Bu kurslarımızda ciddi emekler, göz nurları var. Her yıl bu kurslarda üzerine koyarak gidiyoruz ve sayımız artıyor. Bu kurslarımızda ortaya çıkan eserlerin sergilenmesi, katma değere dönmesini ben önemsiyorum. Bunun için 30 Mayıs ile 4 Haziran tarihleri arasında Çerkezköy Belediyesi olarak Kapalı Otopark’ın üzerinde stand kuracağız ve kurslarımızda yapılan el emeği, göz nuru eserleri sergileyerek, kursiyerlerimizin satış yaparak, bundan gelir elde etmesine imkan tanıyacağız. Kurslarımıza katılan tüm kursiyerlerimizin ürünlerini getirerek, sergilemelerini istiyoruz” dedi.

SERGİYİ İNCELEDİLER
Belediye Başkanı Vahap Akay’ın konuşmasının ardından Veliköy Mahalle Evimizin Yılsonu Sergisi açıldı ve kursiyerlerin ortaya çıkardığı birbirinden güzel el emeği, göz nuru ürünler gezilerek, incelendi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.