Mahalle iftarları Kent Parkta final yaptı

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları birlik ve beraberlik duyguları içerisinde devam ediyor. Mahalle iftarlarımızın sonuncusu, 6 bine yakın vatandaşımızın katılımı ile Kent Park’ta gerçekleştirildi.

Mahalle iftarları Kent Parkta final yaptı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
29 Nisan 2022 Cuma 12:02

BU YIL 32 BİN HEMŞERİMİZLE AYNI SOFRALARDA ORUCUMUZU AÇTIK

Bu yıl Bağlık Mahallesinde başlayan ve sırasıyla Fatih, Cumhuriyet, Yıldırım Beyazıt, Veliköy, Kızılpınar, İstasyon ve Fevzipaşa Mahallelerinde kurulan iftar sofraları, 28 Nisan Perşembe akşamı Kent Park’ta binlerce vatandaşın katılımı ile gerçekleşti. Bu yıl mahalle iftarlarında hayırseverlerimizin de katkıları ile yaklaşık 32 bin vatandaş, aynı sofralar etrafında hep birlikte oruçlarını açıp, dualar etti.

6 BİN KİŞİ AYNI SOFRADA

Gazi Osman Paşa Mahallesi ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi sakinleri için Kent Park’ta kurulan iftar sofrasına Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı ve Enver Bayram, Meclis Üyelerimiz ve binlerce vatandaşımız katıldı.

İftar sofrasında mahalle sakinleri ile bir araya gelen ve onların Ramazan ayı coşkusuna ortak olan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale getirilen mahalle iftarlarımıza pandemi nedeni ile ara vermiştik. 2 yıllık aranın ardından bu yıl mahalle iftarlarımıza yeniden başladık. Bugün de Kent Park’ta 6 bine yakın hemşerilerimiz ile aynı sofra etrafında buluşarak, oruçlarımızı açtık, sohbetlerimizi yaptık, istek ve şikayetlerini dinledik” dedi.

PAZAR ESNAFINA DA İFTAR YEMEĞİ

“Mübarek Ramazan ayının son iftarında Gazi Mustafa Kemal Paşa ve Gazi Osman Paşa Mahallelerimizin ortak iftarı olarak Kent Park’ta hemşerilerimizle bir araya geldik” diyen Akay, “Bugün ayrıca Kapalı Pazar Yerimizde Pazar esnafımız için de 600 kişilik iftar yemeği dağıttık” dedi.

KATKIDA BULUNANLARA  TEŞEKKÜR

Pandemi sonrası yeniden başlayan mahalle iftarları programımıza katılımlarından dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür eden Akay, “Düzenlediğimiz mahalle iftarlarımıza katkıda bulunan tüm hayırsever firmalarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.