Mahalle iftarları sona erdi

Çerkezköy Belediyesi’nin geleneksel mahalle iftarları Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde kurulan yaklaşık 3 bin 500 kişilik iftar ile sona erdi

Mahalle iftarları sona erdi
12 Haziran 2018 Salı 12:44

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Köşem Mevkii ve çevresindeki cadde ve sokaklarda kurulan iftar sofrasına Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör, Enver Bayram ve binlerce mahalle sakini katılırken, hep birlikte oruçlar açıldı ve dualar edildi.

FATİH MAHALLESİ İLE BAŞLADI GMKP MAHALLESİ İLE SONA ERDİ
Fatih Mahallesi ile başlayan iftar sofralarının Çerkezköy’ün her mahallesinde kurulduğunu ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde kurulan iftar sofrası ile sona erdiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ramazan Ayı, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir aydır. Çerkezköy Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda bir araya gelerek sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunuyoruz.

BU YIL 25 BİN KİŞİ MAHALLE İFTARLARLARINDA BULUŞTU
Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizin sakinleri ile bir araya gelmenin mutluluğunu, huzurunu, keyfini yaşadık. İftarlarımıza katılan, bizler ile birlikte oruçlarını açan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu yılki mahalle iftarlarımızda yaklaşık 25 bin vatandaşımız ile, hemşerimiz ile oruç açmanın mutluluğunu, heyecanını, hazzını yaşadık. Hepsine canı gönlüden çok teşekkür ediyorum. Yaklaşan Ramazan Bayramlarını şimdiden kutluyorum” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.