Mahalle sakini pislikten rahatsız

Çerkezköy Mevlana Orta Okulu'nun bulunduğu Fatih Caddesi’nde son günlerde moloz, çöp ve hayvan pisliği dökülen arazi vatandaşların tepkisini çekiyor. Mevlana Orta Okulu'nda eğitim görmekte olan öğrencilerin velileri oluşan pisliğin kaldırılması konusunda yetkililerden çözüm bekliyor

Mahalle sakini pislikten rahatsız
20 Kasım 2014 Perşembe 07:34

HAYVAN PİSLİĞİ DE DÖKÜLÜYOR

Önceleri tel örgü ile çevrili olan söz konusu arazinin bir kaç ay önce tel örgülerinin yerinden kaldırıldığını dile getiren Mahalle sakinleri "Araziye geçtiğimiz yıllarda moloz dökülüyordu. Ama tel örgünün yerinden kaldırılmasından sonra arazi içerisine çöp atılmaya hatta hayvan pisliği bile dökülmeye başlandı. Bu durumdan oldukça rahatsızız" ifadelerini kullandılar.

BU PİSLİK HASTALIK GETİRİR

Mevlana Orta Okulu'nda eğitim görmekte olan öğrencilerin de bu durumdan olumsuz etkileneceğini dile getiren mahalle sakinleri "Hayvan pisliği ve çöp dökülen bu arazi öğrencilerin de sağlığını tehdit altında bırakıyor. Birçok veli çocuğunu okula bu yoldan götürüp getiriyor. Arazinin pisliği ortadadır. Gün geliyor çocuklarımız arazinin etrafında biriken suyun içinden de geçebiliyor. Arazinin içerisinden geçtikleri de oluyor. Bu pislik hastalık getirir. Çocuklarımızın bu durumdan olumsuz etkilenmesinden korkuyoruz. Buraya acilen bir çözüm getirilmesini istiyoruz" dediler.

DİLEKÇENİN CEVABINI ALAMADI

Bu durumun mahalleye rahatsızlık verdiğini ifade eden vatandaşlar, yetkililerden soruna bir an önce çözüm bulunmasını isterken, bir vatandaş da Belediye’ye konuyla ilgili dilekçe verdiğini ancak cevap alamadığını dile getirdi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
huseyin - 9 yıl önce
belediye okul önünde bu pislikler yakışmıyor.mikrop kapacak çoçuklar.
Avatar
vatandaş - 9 yıl önce
bu pislikler bir gündemi gelmiş? şimdiye aklınız nerdeydi? hadi odadeğil özel birinin arsasına belediye nasıl müdahale etsin? gidin arsa sahibine söyleyin.