Mahalle ve taziye Evleri hizmete hazır

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Bağlık Mahalle’sinde yapımı tamamlanan Taziye Evi ve Mahalle Evi ile düzenleme çalışmalarının sürdüğü Huzur Sokak Parkı’nda incelemelerde bulundu.

Mahalle ve taziye Evleri hizmete hazır
10 Kasım 2017 Cuma 09:36

TAZİYE EVİ VE MAHALLE EVİ YAPIM ÇALIŞMALARIMIZI TAMAMLADIK
Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Akay, “Bağlık Mahallemizde 383 ada yanındaki 4 bin 435 metrekarelik yeşil alanda Taziye Evi ve Mahalle Evi yapım çalışmalarımızı tamamladık. Toplam 514 metrekarelik bir alan üzerine kurulan Taziye ve Mahalle Evimizde 140 metrekarelik bir Taziye Salonumuz, mutfak, lavabolar, abdest alma yerleri ve mescitler oluşturuldu. Mahalle Evimiz bölümünde ise düzenlenecek kurslar için 4 adet etkinlik salonu, lavabolar, mutfak bulunuyor. Ağlık Mahalle Evimizde en kısa süre içinde kadınlarımıza katkı sağlayacak kurslarımızın startını da vereceğiz” dedi. 
Bağlık Mahallesi sakinlerinin uzun yıllardır talep ettiği Taziye Evi’nin de çok yakında hizmete gireceğini sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Mahalle Evimiz sayesinde düzenleyeceğimiz ücretsiz kurslardan bölgedeki ev hanımlarımız yararlanabilecek. Çocuklarımız da parkımızda burada güven içinde eğlenceli vakit geçirebilecek” ifadelerini kullandı.
8 BİN 528 METREKARELİK YEŞİL ALANDA YENİ BİR PARK ALANI OLUŞTURULDU
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay daha sonra yine Bağlık Mahallesi Huzur Sokak üzerinde bulunan 490-495 adalar yanındaki yeşil alanda devam eden yeni park yapım çalışmalarını inceledi. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından toplam 8 bin 528 metrekarelik yeşil alan üzerinde yapımında sona gelinen park hakkında da bilgi veren Başkan Akay, “Parkımızda mini basketbol ve mini futbol sahaları oluşturuldu. Ayrıca fitness alanları, kauçuk kaplamalı çocuk oyun alanı, oturma duvarı ve pergolalar da bulunuyor. Bitkilendirme ve aydınlatma çalışmalarında sona gelindi. Parkımız en kısa zamanda Bağlık Mahallesi sakinlerimizin kullanımına açılacak” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.