Mahallerde çalışmalar sürüyor

Saray Belediyesi mahallerdeki alt yapı ve üst yapı çalışmalarına hız verdi. Çukuryurt Mahallesi’nde dere ıslahı, kanalizasyon ve yol çalışması yapan Saray Belediyesi, Göçerler Köyü’nde de yol yapım çalışması başlattı.

Mahallerde çalışmalar sürüyor
11 Ağustos 2014 Pazartesi 07:08

Saray Belediyesi Büyükşehir Yasası ile birlikte Saray’a bağlanan mahallerde çalışmalara başladı.
ÇALIŞMALAR ÇUKURYURT’TA BAŞLADI
Saray Belediyesi Fen İşleri ekipleri çalışmalara Çukuryurt Mahallesi’nden başlarken, ilk olarak mahallede yeni parseller mevki yol çalışması ve mevcut yol kenarlarının temizliği yapıldı. Bu çalışmanın ardından alt yapı çalışmasına başlayan Belediye ekipleri dere ıslahı ve kanalizasyon bağlantı çalışmalarına hız verdi.
GÖÇERLER’DE YOL ÇALIŞMASI YAPILIYOR
Belediye ekiplerinin bir diğer çalışması ise Göçerler Köyü’nde devam ediyor. Göçerler köyünde yol yapım çalışmalarına başlayan Belediye Ekipleri, tüm hızıyla devam eden çalışmaları kısa sürede tamamlamayı hedefliyor.
ÇALIŞMALAR PROGRAM DAHİLİNDE SÜRECEK
Belediye Fen İşleri Ekipleri çalışmaların program dahilinde devam ettiğini belirterek, “Mahallerimizde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Program dâhilinde mahallelerimizden gelen talepleri anında karşılayacağız” ifadelerini kullandılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.