Makine Bakımcı Sınavı yapıldı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ve MEYBEM işbirliğiyle Yeterlilik Belgesi Sınavlarına başlandı. Geçtiğimiz hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri üç firma çalışanlarına ‘Makine Bakımcı Sınavı’ yapıldı. Mesleki Yeterlilik Sınavlarının önemi ve mevzuat konusu, Çerkezköy TSO’da, TOBB MEYBEM Genel Müdürü Ahmet Saygın Baban tarafından da anlatılmıştı.

Makine Bakımcı Sınavı yapıldı
23 Kasım 2017 Perşembe 15:27

GURUR DUYGUKLARINI İFADE ETTİ
18 Kasım 2017 Cumartesi günü Yörükler Boya Apre Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile Temtaş Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Çerkezköy Şubesi çalışanlarına TOBB-MEYBEM ve ÇTSO işbirliğinde Makine Bakımcı Sınavı gerçekleştirildi.
Teorik ve Pratik alanda gerçekleştirilen sınavlar esnasında Yörükler Boya Apre Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi fabrika sahibi Yusuf Şenel de sınav alanına gelerek çalışanlarına moral verdi. Şenel sınava giren çalışanlarına bu konuda çok güvendiğini, başarılı olacaklarını, aynı zamanda Çerkezköy’de bu anlamda bir ilke imza atacak olmaları sebebiyle kendileriyle gurur duyduğunu ifade etti. 
ÇTSO’YA DA TEŞEKKÜR ETTİ
Şenel “Nitelikli eleman nitelikti üretimle ilgili çalışmalarımızda bizlere ufuk açan, mevzuatlarla ilgili bilgiler gecikmeden veren ve bu tür belge sahibi olmamızı sağlayan Odamıza ve TOBB MEYBEM yetkililerine teşekkür ediyoruz” dedi.
HİÇBİR MALİYETİ YOK
19 Kasım 2017 Pazar günü de aynı şekilde ÇTSO ve TOBB-MEYBEM işbirliğinde RECORDATİ İLAÇ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ile ilgili Makine Bakımcı Sınavı gerçekleştirildi.
Konuyla ilgili geçtiğimiz ay Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’na gelerek konferans salonunda üyelere bilgi veren TOBB MEYBEM Genel Müdürü Ahmet Saygın Baban bu belgenin önemi ve alınmasıyla ilgili yasal süreçten söz etmiş ve 2017’nin sonuna kadar ücretlerinin tamamının geri ödendiğini hatırlatmıştı. Baban, “Böyle bir fırsat var iken bu süreçte sınavlarımızı bir an önce bitirelim” diye çağrıda bulunmuştu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.