MALATYALILAR DERNEĞİ 10. GENEL KURULU’NDA BAYRAM KELEŞ YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 10. Olağan Genel Kurulu’nda Bayram Keleş yeniden Dernek Başkanlığı’na seçildi.

MALATYALILAR DERNEĞİ 10. GENEL KURULU’NDA BAYRAM KELEŞ YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
24 Ocak 2022 Pazartesi 11:57

Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 10. Olağan Genel Kurulu Pazar günü Dernek Lokali’nde yapılırken, Dernek Başkanlığı’na yeniden Bayram Keleş seçildi. Açılış ve yoklama ile başlayan Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 10. Olağan Genel Kurulu’nda Divan Başkanlığı’na Nevzat Deniz, Katip Üyeliklere Ahmet Yazar ve Salih Özkaya seçildiler. Divan Heyeti’nin yerini almasının ardından Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Faaliyet Raporunu Dernek Başkanı Bayram Keleş okudu.

DERNEĞİMİZE SAHİP ÇIKIN

Pandemi nedeni ile son iki yıldır tüm sivil toplum örgütleri ve Dernekler gibi Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin de sıkıntılı bir dönemi geride bıraktığını belirten Dernek Başkanı Bayram Keleş, Dernek Üyelerinden Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne daha fazla sahip çıkmalarını, üye aidatlarını ödemelerini düzenli ödemelerini talep etti.

AİDATLARIMIZI DÜZENLİ ÖDEYELİM

15 Haziran 2022 tarihine kadar üye aidatlarını ödemeyen üyelerin Dernek Yönetimi tarafından pasif üyeye çevrileceğini, Dernek imkanlarından yararlanacaklarını fakat oy kullanma, görüş belirtme haklarının olmayacağını belirten Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bayram Keleş, “Hepimiz taşın altına elimizi koyarsak Derneğimizi daha iyi noktalara getiririz. Eğer Yönetim Kurulu’na veya Dernek organlarına aday olan varsa, ‘Biz daha iyi yaparız’ diyen varsa görevi seve seve devrederiz. Bizim hedefimiz Derneğimizin sürekli açık kalması, hemşehrilerimizin bir araya gelerek kaynaşması, gelenek ve göreneklerimizin yaşatılması. İnşallah önümüzdeki dönem hastalık ta biter daha güzel işler yaparız” dedi.

RAPORLAR OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Dernek Başkanı Bayram Keleş’in konuşmasının ardından Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin gelir ve giderleri Dernek Muhasibi Tamer Sevinç tarafından okundu ve faaliyet raporu ile gelir ve giderler Üyelerin oylarına sunuldu. Yapılan oylama sonucunda Derneğin faaliyet raporu ile gelir ve gider raporları oy birliği ile kabul edildi.

AİDAT ÖDEMEYENLER PASİF ÜYE OLACAK

Raporların kabul edilmesinin ardından Divan Başkanlığı’na iletilen Dernek Lokali’nde çay ücretinin 1,25 TL’den 1.5 TL olması ve üye aidatlarını 15 Haziran 2022 tarihine kadar ödemeyenlerin pasif üye yapılması Divan Başkanlığı tarafından oylamaya sunularak, Dernek Üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.

YENİ YÖNETİM KURULU SEÇİMİ YAPILDI

Ardından Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 10. Olağan Genel Kurulu’nda Dernek organlarına seçimlere geçildi. Tek liste ile yapılan seçimler sonucunda Dernek Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine Bayram Keleş, Nevzat Deniz, Tamer Sevinç, Lokman Doğanay, Halife Keleş, Ali Keskin ve Selçuk Özkaya, Yedek Üyeliklere Metin Özdemir, Mehmet Bulut, Yasin Levent, Salih Özkaya, Mustafa Keleş, Ahmet Yazar, Mehmet Bulut, Denetim Kurulu Üyeliklerine İlyas Bulut, Hikmet Doğanay, Disiplin Kurulu Üyeliklerine ise Hacı Keleş ve Mehmet Yıldırım oy birliği ile seçildiler.

HAYIRLI OLSUN

Yapılan seçimlerin ardından Divan Başkanı Nevzat Deniz yeni dönemin Çerkezköy Malatyalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne hayırlı ve uğurlu olmasını  dileyerek, “Yeniden Dernek Başkanı seçilen Bayram Keleş ve Yönetim Kurulu Üyelerimize başarılar diliyorum. İnşallah hep birlikte daha güzel ve faydalı işlere imza atacağız. Pandemi döneminde hepinizi bildiği gibi Dernek İşletmecimiz Hanifi Keleş Covit-19’dan hayatını kaybetti. Başka kardeşlerimiz, tanıdıklarımız, hemşehrilerimiz de bu illetten dolayı vefat etti. Bir kez daha hepsine Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. İnşallah bu hastalık biter ve normal, eski günlerimize döneriz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.