Mali Müşavirlik Bürosu açıldı

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Arzu Duran Aydoğan ile Sevim Boncuk’un ortaklığında açılan Mali Müşavirlik Bürosu Gabralı İş Merkezi’nde çerkezköy halkının hizmetine girdi.

Mali Müşavirlik Bürosu açıldı
27 Mayıs 2011 Cuma 00:00

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Arzu Duran Aydoğan ile Sevim Boncuk’un ortaklığında açılan Mali Müşavirlik Bürosu Gabralı İş Merkezi’nde çerkezköy halkının hizmetine girdi. Açılış kurdelesini Belediye Başkanı Ali Ertem, İlçe Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek ve CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Şerafettin Kurt keserken, siyasiler açılışa yoğun ilgi gösterdi.
Açılışta çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, İl Genel Meclis üyesi Abdurrahman çiçek, Belediye Meclis üyesi Faruk Bal, çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek, AKP Tekirdağ Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut, CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Şerafettin Kurt, AKP Tekirdağ Milletvekili Adayı Sait Yazı, AKP İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, CHP İlçe Başkanı Tahsin çipli, CHP Kızılpınar Belde Başkanı Birol öztürk, AKP Kapaklı Belde Başkanı Ali Osman Orhan, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayfer Dönmez, İlçe Gençlik Kolları Başkanı üzmen Oral ve çok sayıda konuk yer aldı.
GURUR DUYUYORUM
Açılışta konuşan Arzu Duran Aydoğan ve Sevim Boncuk, çıktıkları yolda kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Açılışta yaptığı konuşmada, çerkezköy’de yeni iş yerleri açıldığı zaman bundan gurur duyduğunu belirten Belediye Başkanı Ali Ertem, "Bunlar çerkezköy’ün, büyümesinin, gelişmesinin örnekleridir. Umarım sizler de müşterilerinizi memnun edersiniz" dedi ve bol kazançlar diledi.
BAŞARILI OLACAKLARINA İNANMIYORUM
Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (S.M.M.M.O.) eski Başkanı ve CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Şerafettin Kurt yaptığı konuşmada, bugüne kadar meslektaşlarının iyi bir eğitim alması için büyük mücadele verdiklerini dile getirirken, meslek camiasının kurumsallaşması gerektiğini vurgulayarak, "Onlar halkın gizli kahramanları, gece gündüz çalışıyorlar" diye konuştu.
Sevim Boncuk’un bir dönem S.M.M.M.O.’da  staj yaptığını hatırlatan Kurt, Arzu Duran Aydoğan’ın da meslek örgütünü her alanda başarıyla temsil ettiğini söyledi ve "Meslektaşlarımın, mükelleflerin tüm işlemlerinde başarılı olacaklarına inanıyorum. Ayrıca buradan tüm çerkezköylü meslektaşlarımı da kutluyorum" diye konuştu. Konuklar, açılışın ardından verilen kokteyl eşliğinde sohbet etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.