Maliyeti azaltmak için kaldırılıyor

Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Atatürk caddesi üzerinde bulunan yer altı çöp konteynırları tek tek kaldırılıyor. Bilindiği üzere Eski Belediye Başkanı Ali Ertem döneminde yerleştirilen yer altı çöp konteynırları iç mekanizmalarında yaşanan sıkıntılardan dolayı kaldırılarak yerlerine yer üstü çöp konteynırları konulacak

Maliyeti azaltmak için kaldırılıyor
29 Nisan 2016 Cuma 15:58

 İÇ MEKANİZMALARI SIKINTI YARATTIĞI İÇİN KALDIRILIYOR

Atatürk caddesi üzerinde kalan dört adet yer altı çöp konteynırları Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince aşamalı olarak kaldırılıyor. Konu hakkında açıklama yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “Yer altı çöp konteynırlarından dört tane kalmıştı ve hepsi kaldırılıyor. Bazıları iş yapsa da aşamalı olarak kaldıracağız. Yer altı çöp konteynırlarını kaldırmamızda ki başlıca sebep iç mekanizmalarının sıkıntı yaratması. Tamir edilmek istenildiğinde de maliyeti daha da yükseliyor ve neredeyse bir sıfır konteynır parasına denk geliyor. Problem yaşamamak için kaldırdığımız yer altı çöp konteynırlarının yerine yerüstü çöp konteynırları koyacağız” açıklamasında bulunuldu.

ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDECEK

Yetkililer, Çerkezköy Belediyesi’nin 110 adet yeni çöp konteynırı satın aldığını belirterek, “Yeni yer üstü konteynırların eskileri ile değişimi çalışmaları da devam ediyor. Çerkezköy’de temizlik işlerinin aksamadan sürdürülmesi için çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” denildi. 

Haber: Feyza İşcan Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.