Malkaraspor’a ŞAFAK operasyonu 1-0

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor ligin üçüncü hafta karşılaşmasında Malkaraspor ile karşı karşıya geldi. Baştan sonra etkili bir oyun ortaya koyan temsilcimiz karşılaşmanın 15.dakikasında Şafak’ın şık kafa vuruşuyla öne geçerken, bulduğu net gol pozisyonlardan da yararlanamadı. Tek golle 3 puanı hanesine yazdıran temsilcimiz liderlik koltuğunda ki yerini de sağlamlaştırdı.

Malkaraspor’a ŞAFAK operasyonu 1-0
11 Kasım 2014 Salı 07:51

KARŞILAŞMA PAZAR GÜNÜ OYNANDI

Süper Amatör Ligin üçüncü hafta karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor Mustafa Uğraş Stadında Malkaraspor ile karşı karşıya geldi. Pazar günü saat 13.00’da başlayan karşılaşmaya temsilcimiz Muzaffer, Tolga, Ziya, Tuna, İsmail, Gençağa, Onur, Oğuz, Şafak, Bahadır ve Ufuk ilk on biri ile çıkarken, rakip takım Malkaraspor takımı ise Sercan, Semih, Hayrettin, Şahin, Başar, Mehmet, Drissa, Tarkan, Ömer, Gökay ve Burak ilk on biri ile başladı.

ŞAFAK ŞIK KAFA VURUŞUYLA TAKIMINI ÖNE GEÇİRDİ

Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı ev sahibi ekipten geldi. 13.dakikada gelişen atakta Ufuk seri çalımlarla ceza alanına girerek pasını Bahadır’a aktardı. Topla buluşan Bahadır’ın çektiği sert şutu kaleci son anda kurtardı. Rakibi karşısında baskılı bir oyun sergileyen temsilcimiz aradığı gole 15.dakikada ulaştı. Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrası top penaltı noktası üzerine gelirken, seken topu iyi takip eden Tuna şık bir röveşatayla topu kaleye gönderdi. Defans oyuncuları son anda çizgi üzerinde topu uzaklaştırmayı başarırken, fırsatçılığını bu maçta da ortaya koyan Şafak, şık bir kafa vuruşuyla topu filelerle buluşturdu.

İLK DEVRE TEMSİLCİMİZİN ÜSTÜLÜĞÜYLE TAMAMLANDI

Golden sonra tempolu oyununu devam ettiren 1911 Çerkezköyspor, rakibine boş alan şansı tanımazken, ilk yarıda yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince maçın ilk yarısı 1-0 tamamlandı. Maçın ikinci yarısına da iyi başlayan temsilcimiz, rakip kalede etkili olmaya devam etti. 61.dakikada Bahadır’la sol kanattan gelişen atakta topla buluşan Tolga ortasını yaparken, defans Şafak’tan önce araya girerek mutlak golü de engellemiş oldular. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde konuk ekip 1911 kalesine yüklenmeye başlarken, 1911 Çerkezköyspor da kontrataklarla etkili olmaya çalıştı. Maçın 65.dakikasında oyuncular arasında yaşanan gerginlik sonucu Hayrettin ve Bahardır hakem tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

ŞAFAK NET GOL POZİSYONUNDAN YARARLANAMADI

68.dakikada gelişen Malkaraspor atağında Burak kaleci Muzaffer’le karşı karşıya kalacağı esnada son anda araya giren Tuna rakibinin pozisyonunu bozdu ve tehlikeyi uzaklaştırdı. Konuk ekip bu pozisyondan bir dakika sonra net bir gol fırsatından daha yararlanamadı. Sol kanattan gelen etkili orta sonrasında top Ömer’in önünde kaldı. Ömer’in sol çaprazdan sert ve düzgün vuruşu direkte patladı. 15 dakikalık baskıyı kıran 1911 Çerkezköyspor, 77.dakikada Şafak’la gole yaklaşırken, 80.dakikada gelişen ani atakta bu kez Oğuz sağdan ortaladı. Gürel müsait pozisyonda kafayı vurdu ancak kaleci topu kontrol etmeyi başardı.

1911 ÇERKEZKÖYSPOR TEK GOLLE 3 PUANI ALDI

Mücadelenin son dakikaları büyük heyecana sahne olurken, 85.dakikada gelişen ani atakta, Gürel’in ara pasıyla hareketlenen Şafak kaleciyle karşı karşıya kaldı. Şafak’ın vuruşunda kaleci topu engellemeyi başardı. Bu atağın ardından bu kez Oğuz sağ kanattan çok hızlı geldi. Ceza alanına girmeden yaptığı vuruş auta çıktı. 90.dakikada Şafak karşı karşıya pozisyonda yine kaleciyi geçemezken, kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 1911 Çerkezköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

TARAFTARLAR TRİBÜNLERİ TIKLIM TIKLIM DOLDURDU

Karşılaşmanın son düdüğüyle birlikte oyuncuların tamamı orta alanda sevgi gösterisinde bulunurken, daha sonra da galibiyet coşkusunu coşkulu taraftarlarıyla paylaştılar. Maç öncesi tribünler tıklım tıklım dolarken, karşılaşmayı izlemeye gelenler arasında Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile Belediye Meclis Üyesi Uğur Erem de yer aldı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
taraftar - 9 yıl önce
9 ncu haftayı bekliyoruz gerçek çerkezköysporla paralel yapı veliköy maçını
Avatar
Holigan - 9 yıl önce
tıklım tıklım diyince millet bişi sanıcak lütfen taraftar dediğiniz yarısı 15-16 yaşında çoçuk geri kalanda çekirdekçiler ne hikmetse bunları deplasmanlarda göremiyoz