Mandalı: 15 bin yetmez, 20 bin farka var mısınız? ​

Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan adayı İrfan Mandalı, Bahçelievler Mahallesi’nde düzenlediği mitingde vatandaşlara seslendi. Binlerce kişiyle birlikte ‘Ölürüm Türkiyem’ şarkısına eşlik eden Mandalı, “Birileri beka sorunundan bahsediyor. Görüyorsunuz, hepimizin elinde şanlı Türk Bayrağı var. Demek ki Kapaklı’da beka sorunu falan yok. Kapaklı’da sahtecilik sorunu var, onu da vatandaşlarımız 31 Mart akşamı ortadan kaldıracak” dedi. Mandalı ayrıca alanı dolduran kalabalığa, “Şu an kamuoyu yoklamaları yaklaşık 15 bin farkla önde olduğumuzu gösteriyor. Ancak bu yetmez. Son hafta daha çok çalışacağız ve bu farkı 20 bine çıkaracağız” diye seslendi.

Mandalı: 15 bin yetmez, 20 bin farka var mısınız? ​
26 Mart 2019 Salı 16:08

BİNLERCE KİŞİ KATILDI
Gazi Osman Paşa Camii önünde bulunan meydanda düzenlenen programa Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı’nın yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak, Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Bulgaristan’tan ilçemizi ziyarete gelen Abdulköy Muhtarı Emine Hamid, Kınalıköy Muhtarı Erhan Ahmed, Dursunköy Muhtarı Yusuf Kadir, Habipköy Muhtarı İbrahim Ahmed, Kılıçköy Muhtarı Zakir Sadullah, Samuel Belediyesi Meclis Başkanı Cevdet Ahmed ile binlerce vatandaşımız katıldı.

BULGARİSTAN’DAN GELEN MİSAFİRLERİYLE VATANDAŞLARI SELAMLADI
1 dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin’in konuşmalarıyla devam etti. İlçe başkanlarının konuşmalarının ardından kürsüye gelen Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan adayı İrfan Mandalı, Bulgaristan’dan İlçemizi ziyarete gelen Abdulköy Muhtarı Emine Hamid, Kınalıköy Muhtarı Erhan Ahmed, Dursunköy Muhtarı Yusuf Kadir, Habipköy Muhtarı İbrahim Ahmed, Kılıçköy Muhtarı Zakir Sadullah ve Samuel Belediyesi Meclis Başkanı Cevdet Ahmed sahneye davet ederek vatandaşları selamladı.

ÖLÜRÜM TÜRKİYEM!
Açıklamalarına, coşkulu bir vatan şiirinden alıntı yaparak başlayan Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan adayı İrfan Mandalı;
O kadar dolu ki toprağın şanla,
Bir değil, sanki bin vatan gibisin.
Yüce dağlarına çöken dumanla,
Göklerde yazılı destan gibisin.
Birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozmak isteyenlere inat hep birlikte söyleyelim mi?” dedi ve meydanı dolduran binlerce Bahçelievler Mahalle sakini ‘Ölürüm Türkiyem’ şarkısını hep bir ağızdan seslendirdi. Ellerindeki ay yıldızlı bayraklarla gökyüzünü kırmızı beyaza boyayan Bahçelievliler, mitingi görsel bir şölen haline getirdi.

BEKA SORUNU YOK, SAHTECİLİK SORUNU VAR
Şarkının tamamlanmasıyla konuşmalarına devam eden Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan adayı İrfan Mandalı, Kapaklı’da beka sorunu olmadığını ifade ederek “Bugün burada hepimizin elinde şanlı Türk Bayrağımız var. Bizde ayrı gayrı yok, birlik var, beraberlik var. Demek ki Kapaklı’da beka sorunu falan yok. Kapaklı’da sahtecilik sorunu var, montajcılık sorunu var. Onu da vatandaşımız 31 Mart’ta halledecek inşallah” dedi.

20 BİN FARKA VAR MISINIZ?
Kamuoyu yoklamalarından da bahseden Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan adayı İrfan Mandalı, “Elde ettiğimiz analizler şunu gösteriyor, şu an 15 bin farkla öndeyiz. Ancak bu yetmez, sizden bu farkı 20 bine çıkarmanızı istiyorum. Herkes sandığa giderken yanında bir kişiyi daha götürsün ve bunlara çok güzel bir ders verelim” diye konuştu.

GECİKTİREBİLİRLER ANCAK ENGELLEYEMEZLER!
Karaağaç’ta kurulan asfalt plentiyle ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan adayı İrfan Mandalı, “Hepinizin bildiği gibi yollarımızı asfaltlamak için Karaağaç’a geçici bir asfalt plenti kurduk. Bu plentle Kapaklı’mızın hemen hemen her yolunu sıcak asfaltla kaplayacaktık. Ancak bizim hizmet etmemizi istemeyenler, iktidar gücünü kullanarak şantiyemizi durdurdu. Hem sizleri hizmetten mahrum bıraktı hem de kamuyu zarara uğrattı. Şimdi de çıkmış ‘Hizmet edeceğim’ diyor. Biz hizmeti zaten yapıyoruz. Sen gölge etme yeter! Hizmetlerimizi geciktirebilirler ama engelleyemezler! Burada Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize teşekkür etmek istiyorum. Birilerinin tüm uğraşlarına rağmen azimle çalışmayı sürdürerek Kapaklı’mızın yollarında başarılı çalışmalar gerçekleştiriyorlar. Sıcak asfalt, beton ve kilit parke taş yol çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.” dedi.

KANSER OLMAMIZA GÖZ YUMDU
Kapaklı – Çerkezköy sınırları içerisinde Pınarça bölgesinde kurulması planlanan ve sağlığa zararı bilimsel çalışmalarla da kanıtlanan kömürlü termik santral konusuna da değinen Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, “Hepinizin bildiği gibi yanı başımızda birçok sanayi kuruluşu var. Zaten hava kalitemiz çok kötü. Bunlar yetmiyormuş gibi bir de termik santral belası sardılar başımıza. Neyse ki sizlerin de desteğiyle bu belayı durdurduk! Biz bu beladan kurtulmak için mücadele ederken bu arkadaşımız koltuğundan olmasın diye sesini bile çıkaramadı? Yahu senin Kapaklı’ya nasıl bir faydan dokunacak be adam?” ifadelerini kullandı.

PROJELERİMİZİN HEPSİNİ GERÇEKLEŞTİRECEK GÜÇTEYİZ
Açıklamalarına devam eden Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, “Kardeşlerim sizlere sunduğumuz her projeyi yapacak güçteyiz. 15 yıldır bu topraklara hizmet ediyoruz. Kapaklı her yıl binlerce göç alıyor. Bu göç dalgası, hizmet ihtiyacını da sürekli artırıyor. Buna rağmen 15 yıl boyunca bir kuruş faiz ödemedik. Çok şükür borçsuz bir Belediyemiz var.” diye konuştu.

BAHÇELİEVLER’DE 3 KAT OLAN İMARI 4 KATA ÇIKARDIK
Bahçelievler Mahallesi’nde 3 kat olan imarı 4 kata çıkardıklarını ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, “İmar planında yaptığımız bu düzenleme sayesinde Bahçelievler’de ikamet eden vatandaşlarımıza çok faydalı bir hizmet gerçekleştirmiş olduk. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

MODERN YAYA ÜST GEÇİDİ HAYATA GEÇİYOR
Bahçelievler ve İsmetpaşa Mahallelerini birbirine bağlayacak olan Modern Yaya Üst Geçit projesinden bahseden Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, “Biliyorsunuz ki Vahit İnce Üst Geçidi artık ihtiyacımıza yeteri kadar cevap veremez oldu. Bizler de bu ihtiyacı göz önünde bulundurarak Modern Yaya Üst Geçit projemizi tasarladık. Özellikle engelli vatandaşlarımızı düşünerek hazırladığımız projemiz, engelli vatandaşlarımızın en iyi şekilde kullanabileceği şekilde dizayn edildi. Bu dönemde projemizin ihalesini gerçekleştirdik ancak ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durumdan dolayı yapımına başlanamadı. İnşallah 2019 yılında bu projemizi de hayata geçirerek Kapaklı’mıza çok güzel bir yatırım daha kazandırmış olacağız.” dedi.

CUMHURİYET PARKI HİZMETE AÇILACAK
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı işaret ederek konuşmalarını sürdüren Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, “Kadir Başkanımız burada. Bizlere söz verdi. Hani Bahçelievler Mahallemizle İlçe Stadyumumuzun arasında ıslahı gerçekleşen bir dere var ya. O derenin iki yakasına da çok büyük bir park ve yaşam alanı yapılacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ALBAYRAK DA KONUŞTU
Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı’nın ardından konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak şu ifadeleri kullandı: “Sevgili Kapaklılı hemşehrilerim… Normalde benim bu akşam Süleymanpaşa’daki konvoya katılmam gerekiyordu ancak İrfan Başkanımız ‘Miting var’ deyince durumdan kendime vazife çıkardım ve konvoyda fazla kalmayıp buraya geldim ve sizlerleyim. Başkanımız, az önce yapmış olduğu konuşmada söylediği her şeyi şimdiden aldı. Hayırlı uğurlu olsun.

KAPAKLI’NIN İHTİYACI OLAN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ
Sayın İrfan Mandalı’yla 5 yıl boyunca arkadaşlığım var. Mecliste de birlikte olduk. İrfan Başkan başta olmak üzere meclisimize gelen meclis üyelerimiz Kapaklı’nın sorunlarını çok güzel dile getirdiler. Alacaklarının da hepsini aldılar. Yeterli mi? Değil. Ancak 1 Nisan sabahı yine bir araya geleceğiz ve Kapaklı’nın ihtiyacı olan her şeyi yapacağız.

KAPAKLI HAK ETTİĞİ ÖNCELİĞİ ALACAK
Kapaklı’nın bugünlere gelene kadar her aşamasında emeği olan bir Başkanımız var. Gelecek döneme dair projeler var. 2019’da seçildiğimizin hemen ertesi günü, Kapaklı asfalt konusunda hak ettiği önceliği alacak. Park ve rekreasyon alanlarına çok önem veriyor Başkanımız. Bu yüzden Cumhuriyet Parkımızı da en kısa sürede hizmetinize açacağız. Engelli Evi ve Yaşam Merkezimiz de söz verdiğimiz her şey yerine gelecek.

KAZANAN KAPAKLI OLACAK!
Şunu da söylemek istiyorum. Sayın Başkan hizmete devam edecek. Onun yetmediği yerde sonuna kadar arkasında olacağım. Gözünüz arkada kalmasın. 1 Nisan’da Kapaklı’da Sayın Başkanımın elini kaldırarak 12-0’ı kutlayacağız. Bütün bu çalışmalarımızın sonunda göreceksiniz. Kazanan Kapaklı olacak. Kazanan Tekirdağ olacak. Her şey gönlünüzce olsun. Hoşça kalın.”
Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, konuşmaların ardından mitinge katılan binlerce kişiyle Bahçelievler Mahallesi’nde hizmet veren kıraathane ve dernekleri gezerek vatandaşlarla sohbet etti.
 
 

 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.