Mandalı: Hepimiz Kapaklılıyız

Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Önder, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret etti.

Mandalı: Hepimiz Kapaklılıyız
23 Temmuz 2018 Pazartesi 10:51

Gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Önder, Başkan Mandalı’yı 29 Temmuz Pazar günü Kazak Gölü Mesire Alanı’nda bu yıl 14’üncüsü gerçekleştirilecek olan piknik şenliğine davet etti. Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette Dernek Başkanı Mustafa Önder’in yanı sıra dernek yönetimi de hazır bulundu.

KAPAKLI OLARAK BİRİZ, BERABERİZ
Ziyarette konuşan Kapaklı Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Önder, “Her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz piknik şölenimizi, bu yıl 29 Temmuz Pazar günü Kazak Gölü Mesire Alanı’nda gerçekleştireceğiz. Bu etkinliği hemşeri derneği olarak düzenliyoruz fakat tüm Kapaklı halkının da davetli olduğunu bilmesini isterim. Çünkü biz; biriz, beraberiz. Böyle etkinliklere her zaman maddi manevi desteği olan Kapaklı Belediye Başkanı Sayın İrfan Mandalı’yı da aramızda görmekten onur duyacağız.” dedi. 

TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mandalı, Dernek Başkanı Mustafa Önder ve yönetimine teşekkür etti. Belediye Başkanı olarak hemşeri derneklerinin ve tüm sivil toplum kuruluşlarının yanında olduğunu dile getiren Başkan Mandalı, “Biz, Kapaklı’da yaşayan 120 bin vatandaşımız ile birlikte ağlayıp birlikte gülüyoruz. İçerisinde Türkiye’nin her yerinden vatandaşları barındıran bir ilçenin Belediye Başkanı olmaktan gurur duyduğumu da belirtmek isterim. Nereli olursak olalım, hepimiz Kapaklı’da yaşıyoruz ve hepimiz Kapaklılıyız.” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.