Mandalı: Her zaman yanınızdayız ​

Kapaklı Belediyesi’nin, engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak adına sürdürdüğü destekler kapsamında Emre Palabıyık isimli gence akülü tekerlekli sandalye hediye edildi

Mandalı: Her zaman yanınızdayız ​
04 Ocak 2019 Cuma 15:50

SOSYAL SORUMLULUKLARIMIZIN BİLİNCİNDEYİZ
Sosyal sorumluluklarının bilincinde olduklarını ve hizmetlerini bu anlayış çerçevesinde sürdürdüklerini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Özel insanlarımıza daha öncelikli ve ayrıcalıklı hizmet sunma gayreti içerisinde bulunan Belediyemiz, bu kapsamda Emre Palabıyık isimli gencimize akülü tekerlekli sandalye bağışında bulundu.” dedi.

ONUN MUTLULUĞUNU GÖRMEK HER ŞEYE DEĞER
Emre Palabıyık’a sandalyesini teslim eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, gerçekleştirdikleri destekler sayesinde kendilerinin de mutlu olduğunu dile getirerek, “Emre evladımızın akülü tekerlekli sandalyesini teslim ettik. Onun mutluluğunu görmek her şeye değer. Sadece bir gün değil her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Engelleri birlikte aşıyoruz” diye konuştu.

SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM
Genç Emre’nin babası Recep Palabıyık da gerçekleştirilen yardımla ilgili Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkürlerini sunarak, “Belediye Başkanımız İrfan Mandalı’ya çok teşekkür ediyorum. Onun, engelli vatandaşlar için verdiği çaba ve sergilediği destek ortada. Oğlum Emre ve nicelerinin yüzlerini güldürdüğü için Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.