Mandalı, Kapaklı halkını Ramazan etkinliklerine davet etti

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Cumartesi günü başlayan 11 ayın sultanı Ramazan ayı dolayısıyla Kapaklı halkını Belediye tarafından düzenlenecek olan Ramazan etkinliklerine davet etti. Mandalı ayrıca tüm Kapaklılı hemşerilerinin Ramazan ayını kutlayarak hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Mandalı, Kapaklı halkını Ramazan etkinliklerine davet etti
30 Haziran 2014 Pazartesi 08:20

RAMAZAN AYINI ESENLİK İÇİNDE GEÇİRMELERİNİ TEMENNİ ETTİ
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Ramazan ayı dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini açıkladı. Ramazan ayı dolayısıyla açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Tüm İslam Alemi tarafından heyecan ve coşkuyla karşılanan Ramazan Ayı, toplumsal yaşamımızda birlik, dayanışma, yardımlaşma duygularının egemen olduğu ve bu yönüyle birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine büyük katkı sağladığı bir aydır. Ramazan Ayı’nın yaydığı maneviyatın birlik, dayanışma, hoşgörü ve barış ortamına da katkı sağlayacağına inanıyor, Kapaklı Belediyesi olarak halkımızın Ramazan Ayı'nı esenlikli bir biçimde geçirmesi için çalışmalar yürütüyoruz” dedi.
KAPAKLI HALKINI ETKİNLİKLERE DAVET ETTİ
Ramazan ayı boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini ifade eden Mandalı, “Ramazan ayı boyunca yoğunlaşan yardımlaşma ve dayanışmaların tüm yaşantımıza yayılmasını ve kimsenin yardım almaya ihtiyaç duymadan, muhtaç olmadan rahat bir yaşam süreceği bir dünya düzenine duyduğum özlemle, tüm hemşerilerimin ve tüm Müslümanların Ramazan Ayı’nı kutluyor, düzenleyecek olduğumuz etkinliklerimize davet ediyorum” diye konuştu.
RAMAZAN AYI PROGRAMI
Kapaklı Belediyesi tarafından 2014 yılı Ramazan ayı organizasyon programı şu şekilde; “28 Haziran Cumartesi saat 21.45  Hacivat&Karagöz perde gösterisi, saat 22.30 Vantrolog - Cahit kaşıkçılar. 29 Haziran Pazar saat 21.45  Hacivat&Karagöz canlı sahne gösterisi, saat 22.30  Vantrolog - Cahit kaşıkçılar. 5 Temmuz Cumartesi saat 17.30 Mehteran takımı, saat 21.30 Türk Sanat Müziği konseri ‘Gökhan Meneşe’. 18 Temmuz Cuma saat 12.15 Mevlid-i Şerif (Kapaklı Merkez Camii )-(karaağaç merkez camii) ve 19 Temmuz Cumartesi saat 21.30 konferans-ramazan konulu söyleşi”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.