Mandalı: Kent genelinde bozuk yol bırakmayacağız

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Bahçelievler Mahallesi’nde Fen İşleri ekipleri tarafından yürütülen sıcak asfalt yol bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi.

Mandalı: Kent genelinde bozuk yol bırakmayacağız
06 Temmuz 2018 Cuma 12:22

Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alan Başkan Mandalı Kapaklı’nın yenilenme sürecinde olduğunu belirterek, ekiplerin ilçe genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ettiğini kaydetti.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK
Çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Ekiplerimiz ilçemiz genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yaz döneminde olabildiğince yoğun bir şekilde çalışarak altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarımızda kapsamlı bir sıcak asfalt yol yapım çalışmaları yapacağız. Atatürk, Karaağaç, Cumhuriyet ve İnönü Mahallelerimizde de kapsamlı bir sıcak asfalt çalışmaları yaparak kentimiz genelinde bozuk yol bırakmayacağız. Yıl sonuna kadar ara vermeden çalışmalarımız devam edecek. İhalemizi bitti ve yüklenici firmaya yer teslimlerini yaptık. Kapaklı gün geçtikçe daha da modern olacak. Kapaklı halkımızın rahat etmesi ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için hiç durmadan çalışıyoruz, çalışacağız.” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.