Mandalı: Öncelik halkımızın sağlığı

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki fırınların sağlıklı ve hijyenik koşullarda üretim yapıp yapmadığını kontrol etmek amacıyla denetimlerini sürdürüyor

Mandalı: Öncelik halkımızın sağlığı
18 Ağustos 2017 Cuma 10:49

DÜZENLİ OLARAK DENETLİYORUZ
Yapılan denetimlerde ekmeklerin gramajından, fırınların temizliğine, etiket ve ambalaj kontrolüne kadar birçok konunun titizlikle incelendiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “İlçemizdeki fırınları düzenli olarak denetliyoruz. İnsan odaklı hizmet anlayışımız çerçevesinde Kapaklı Belediyesi olarak, Kapaklı’da yaşayan vatandaşlarımızın sağlıklı, hijyenik ve gramaj kurallarına uygun ekmek ve diğer unlu mamulleri tüketebilmesi amacıyla fırınlarımızı sık sık denetliyoruz. Yaptığımız denetimlerde temiz ve sağlıklı ürün üreten esnafımıza da teşekkür ediyoruz” dedi.
KANUNİ İŞLEM UYGULUYORUZ
Başkan Mandalı , “Kapaklı ilçemizdeki fırınlar ve gıda üretimi yapan işyerlerini, hijyen ve sağlık koşullarının yanı sıra etiket ve ambalaj, işyeri açma ve çalıştırma ruhsatlarını da kontrol ediyoruz. Söz konusu kurallara uymayanlara Belediye 9207 sayılı yönetmelik, Kapaklı Belediyesi emir ve yasaklar yönetmelik maddelerine göre kanuni işlem uyguluyoruz. Denetimlerimizi daha sık tutmaya devam edeceğiz. Bu konuda çok hassasız. Önce halkımızın sağlığı” diye konuştu. 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.