Mandalı: “Onlar Bakanla, biz çocuklarla mutluyuz!” ​

Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan adayı İrfan Mandalı, 17 Mart Pazar günü Kapaklı Kazak Gölü Mesire Alanında düzenlediği çocuk şenliğinde binlerce çocukla bir araya geldi. Çocuklarla birlikte yüz boyama, halat çekme gibi çeşitli etkinliklere katılan Mandalı, yaptığı açıklamasında; “Bugün burada, Kapaklımızın geleceği olan çocuklarımızla ve onların çok kıymetli aileleriyle çok güzel vakit geçirdik. Bizler 15 yıldır her fırsatta çocuklarımızla bir araya gelme gayreti içerisinde olduk. Şimdi bakıyorum da birileri Kapaklı’ya Bakan getirme gayreti içerisine düşmüş. 31 Mart’tan sonra bizi Bakan yönetmeyecek, bizi, 15 yıldır olduğu gibi yine biz yöneteceğiz. Kısacası kıymetli misafirler, onlar Bakanla, biz ise çocuklarımızla mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Mandalı: “Onlar Bakanla, biz çocuklarla mutluyuz!” ​
18 Mart 2019 Pazartesi 11:08

ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ
17 Mart Pazar günü Kapaklı Kazak Gölü Mesire Alanında düzenlenen Çocuk Şenliğinde çeşitli yüz boyama, halat çekme ve çuval yarışması gibi çeşitli etkinlikler düzenlendi. Şişme çocuk oyun gruplarının da bulunduğu alana binlerce çocuk aileleri ile birlikte adeta akın etti.

İKRAMLAR VE SÜRPRİZ HEDİYELER VERİLDİ
Pazar günü gün boyu süren Çocuk Şenliğinde Kapaklı’nın geleceği olan çocuklara ve ailelerine çay, kahve, meyve suyu, simit, gözleme, patlamış mısır, Osmanlı macunu gibi çeşitli ikramlarda bulunulurken, çocuklar için de uçurtma, oyuncak, top, balon gibi çeşitli sürpriz hediyeler verildi.

ÇOCUKLARLA ÇOCUK OLDU
Gün boyu süren etkinliklerde çocuklarla birlikte oyun oynayan İrfan Mandalı, küçük bir kız çocuğunun talebi üzerine kendi yüzünü de boyattı. Çocuklarla halat çekme yarışmasına da katılan Mandalı, binlerce çocuk ve aileleriyle fotoğraf çektirdi.

“HALKIN BAŞKANI OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ”
Şenlik esnasında Başkan Mandalı’ya teşekkürlerini sunan aileler, “Bizim Belediye Başkanımız tam 15 yıldır bizimle beraber, halkla iç içe. Ne zaman düğünümüz, cenazemiz olsa hep bizim yanımızda olmuştur. Bugün düzenlediği çocuk şenliğiyle de bir kez daha halkın başkanı olduğunu kanıtlamıştır. Bu nedenle kendisine şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

“HER ZAMAN HALKLA İÇ İÇE OLDUM”
Şenlik esnasında kısa bir konuşma yapan Başkan Mandalı, “15 yıllık görev sürem boyunca her zaman halkla iç içe oldum. Birileri gibi seçimden seçime meydanlara çıkıp, daha sonra ortadan kaybolmadım. Ben bu toprakların insanıyım ve 81 vilayetten Kapaklımıza gelerek ilçemize değer katan tüm kardeşlerimizle beraber kocaman bir aileyiz biz” dedi.

“SİZİN SAĞLIĞINIZI DÜŞÜNMEYEN ADAMDAN KAPAKLI’YA FAYDA GELMEZ”
Ormanların önemine de vurgu yapan Mandalı, “Şu an içinde bulunduğumuz bölge bizim akciğerlerimiz gibi. Bizler, burayı vatandaşlarımız hafta sonu gelip aileleriyle birlikte temiz havada kaliteli zaman geçirsinler diye tasarladık. Bizim akciğerimiz konumundaki bir diğer bölgemiz ise Pınarça. Zaten sanayi nedeniyle havamız çok kalitesiz. Bu nedenle bizim Pınarça gibi, Kazak Gölü gibi alanlarımıza sahip çıkmamız lazım. Ancak biliyorsunuz, yakın zamanda Pınarça’mız, kömürlü termik santral tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Biz de hemen vatandaşlara, STK temsilcilerine ve siyasi partilere çağrıda bulunduk. Bu termik santral belasını hep birlikte bertaraf edelim dedik. Başta siz vatandaşlarımız olmak üzere herkes çağrımıza kulak verdi ve büyük bir dayanışma içerisinde termik santral belasından kurtulduk. Ancak bir kişi vardı ki bizim yanımızda olmadı. Vatandaşın sağlığını, kendi siyasi istikbali kadar önemsemedi. Kardeşim gel, vatandaş kanser olacak dedik, ‘Benim siyasi istikbalim daha önemli’ dedi. Kıymetli Kapaklı halkı, sizin sağlığınızı düşünmeyen bu adam, sizden şimdi oy istiyor. Bu adamdan Kapaklı’ya fayda gelmez” diye konuştu.

KONVOYA VE PİKNİĞE DAVET ETTİ
Başkan Mandalı, konuşmasının sonunda vatandaşları 24 Mart Pazar günü düzenleyeceği konvoya ve akabinde Kazak Gölü Mesire Alanında düzenlenecek olan pikniğe davet etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.