Mandalı, SATİVES Yönetimini ağırladı ​

SATİVES Başkanı Erol Buz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret ederek 31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinde başarılar diledi

Mandalı, SATİVES Yönetimini ağırladı ​
13 Şubat 2019 Çarşamba 13:21

MANDALI’YI MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER
Sanayi Ticaret ve Esnaf Derneği (SATİVES) Başkanı Erol Buz, Dernek Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret etti.

BAŞARILAR DİLİYORUM
Kapaklı Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette konuşan SATİVES Başkanı Erol Buz, “Öncelikle ziyaret talebimizi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. 31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinden önce sizi ziyaret etmek istedik. Şahsım, Yönetim Kurulum ve Dernek üyelerim adına size başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

KAPAKLIMIZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Güzel dilek ve temennileriniz için teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da var gücümüzle Kapaklımız için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.