Mandalı, taraftar grubuyla bir araya geldi ​

Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Hasan Dükanlı ve takımın taraftar grubu ‘Çapkınlar’, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret etti

Mandalı, taraftar grubuyla bir araya geldi ​
19 Kasım 2018 Pazartesi 15:00

BAŞKAN MANDALI’YA TEŞEKKÜR
Kapaklı’yı, Kapaklı Sitespor’la birlikte Tekirdağ Süper Amatör Lig’de temsil eden Kapaklıspor, ligdeki ilerleyişini sürdürüyor. Sarı lacivertli takımın en büyük destekçilerinden olan Çapkınlar taraftar grubu üyeleri, Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Hasan Dükanlı ile birlikte Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalıyı ziyaret ederek, desteklerinden dolayı Başkan Mandalı’ya teşekkür etti.

TÜM MAÇLARA SEVEREK GİDECEĞİZ
Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Tüm maçlarımıza severek gideceğiz, izleyeceğiz, üzüleceğiz, mutlu olacağız ama yenerken sevindiğimiz gibi üzülmenin onurunu da yaşayacağız. El birliğiyle, omuz omuza sezon sonunda inşallah güzel şeyler yaşayacağız. Takımlarını yalnız bırakmayan taraftar grubumuza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor ve temsilcimiz Kapaklısporumuza başarılar diliyorum.” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.