Mandalı: Tüm dünya çocuklarının barış ve huzur içinde yaşamasını diliyorum

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 23 Nisan Türkiye Büyük Millet Meclisinin 98. kuruluş yıl dönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mandalı: Tüm dünya çocuklarının barış ve huzur içinde yaşamasını diliyorum
23 Nisan 2018 Pazartesi 16:38

YARINLARI TESLİM EDECEĞİMİZ ÇOCUKLARIMIZ
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı: “Ülkemizin teminatı sevgili çocuklarımıza daha güzel, daha yaşanabilir bir ülke bırakmak, onları geleceğe hazırlamak hepimizin sorumluluğudur. Yarınları teslim edeceğimiz çocuklarımıza ilgi, anlayış ve sevgi göstererek her zaman hoşgörüyle yaklaşmalıyız.

ÇOCUKLARIMIZIN SAĞLIKLI BÜYÜMELERİ VE EĞİTİLMELERİ GEREKİR
Bunun için, çocuklarımızın sağlıklı büyümeleri ve eğitilmeleri gerekir. Ahlaklı, dürüst, vatansever olarak yetiştirilen insanlar, ülkeleri için bir teminattır. Bizde aydınlık geleceğimiz çocuklarımız için göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizde her alanda yatırımlar yaptık ve projelerimize proje ekleyerek çalışmalarımıza devam ediyoruz.

NE KADAR GÜVENDİĞİNİ ORTAYA KOYMUŞTUR
Bugün, dünya üzerinde çocuk bayramı kutlayan tek ülke olan Türkiye’nin, kardeşlik sevgisine ne kadar değer verildiğini bir kez daha kanıtlanmış halidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bugünü çocuklarımıza armağan ederek, gelecek nesillere ne kadar değer verdiğini ve onlara ne kadar güvendiğini ortaya koymuştur. Bu duygu ve düşüncelerle geleceğin Türkiye’sini ve Kapaklısını emanet edeceğimiz sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, geleceğimizi emanet edeceğimiz tüm dünya çocuklarının barış ve huzur içinde yaşamasını diliyorum”
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.