Mandalı ‘Yılın Çevreci Belediye Başkanı’ seçildi ​

Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ‘Yılın Çevreci Belediye Başkanı’ seçti. Kapaklı’ya inşa edilen ve ulusal çapta da büyük ses getiren Rüzgar Enerji Santrali projesi nedeniyle ‘Yılın Çevreci Belediye Başkanı’ seçilen İrfan Mandalı, ödülünü 1 Aralık günü Balıkesir Edremit’te düzenlenecek törende alacak

Mandalı ‘Yılın Çevreci Belediye Başkanı’ seçildi ​
28 Kasım 2018 Çarşamba 12:48

ÖDÜL ALACAK
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı’ya inşa ettiği rüzgar enerji santrali projesiyle, Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği tarafından ‘Yılın Çevreci Belediye Başkanı’ ödülüne layık görüldü.

ONLARCA PROJE ARASINDAN SEÇİLDİ
Ege ve Marmara Çevre Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen ‘Belediye Başkanları çevre projeleri’ konulu yarışmaya Rüzgar Enerji Santrali projesi ile katılan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Bilrik tarafından ‘Yılın Çevreci Belediye Başkanı’ seçildi. Onlarca proje arasından birinci olarak çıkan proje için 1 Aralık 2018 günü Balıkesir Edremit’te ödül töreni düzenlenecek.

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENECEK
Rüzgar Enerji Santrali projesi ile ‘Yılın Çevreci Belediye Başkanı’ seçilen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 1 Aralık 2018 günü Edremit’te bulunan Ramada Resort Kazdağları Otel’de düzenlenecek olan ödül törenine katılarak ‘Yılın Çevreci Belediye Başkanı’ ödülünü alacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.