Mandalı’dan gövde gösterisi

​​​​​​​Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, Sevgi Konvoyu ve Büyük Aile Buluşması adı altında adeta gövde gösterisi yaptı. 2 bini aşkın araç ve binlerce Kapaklılı katıldığı konvoyun sonu görünmedi.

Mandalı’dan gövde gösterisi
26 Mart 2019 Salı 15:12

2 BİN ARAÇLI KONVOY
Geçtiğimiz Pazar günü saat 14.00’te Erbay Caddesi’nden 2 bini aşkın araçla hareket eden Sevgi Konvoyu sırasıyla Pınarça, İsmetpaşa, Karaağaç, Yanıkağıl, Bahçeağıl, Uzunhacı ve Karlı Mahallerinden geçerek Pınar Bulvarına giriş yaptı. Kazak Gölü Mesire Alanı’na kadar devam eden konvoy kilometrelerce uzunluğa ulaşınca konvoyun sonunu görmek mümkün olmadı. Konvoyun tamamlanıp katılımcıların Kazak Gölü Mesire Alanına giriş yapmasının ardından başlayan Büyük Aile Buluşması renkli görüntülere sahne oldu. Vatandaşlara köfte ekmek, içecek, pamuk şeker, patlamış mısır gibi çeşitli ikramlarda bulunulurken, çocuklar için de şişme oyun grupları kuruldu.
“MARTIN SONU BAHAR”
Büyük Aile Buluşması’nda büyük bir coşkuyla etkinlik alanına giren Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, binlerce Kapaklılının destek tezahüratlarıyla karşılandı. İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin’in konuşmalarının ardından kürsüye gelen Mandalı, “Uzun bir yoldan geldik. Araçlarını esirgemeyerek bizleri konvoyumuzla takip eden yol arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Burada yoldaşlık böyle oluyor. Burada dostluk böyle oluyor. Mart’ın sonunun bahar olduğunu müjdeleyen haberi onlar veriyor” dedi. 
“ANKET SAHTE ÇIKTI”   
Kapaklı’da 81 vilayetten insanın olduğunu hatırlatan Mandalı, “Bizde ayrı gayrı yok. Burada ayrımcılık yok. Burada beka sorunu yok. Bizler yerel yönetimin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Dostça, kardeşçe, birlik ve beraberlik içerisinde yaşıyoruz. Biz burada büyük bir aileyiz! Kıymetli dostlar… Biliyorsunuz, seçimlere 1 hafta kaldı. Biz de geçen hafta İnönü Mahallesi’nde yaptığımız mitingde hem İnönü hem de Karaağaç Mahallemizin anketini açıkladık. Karaağaç anketinde çok açık farkla önde olduğumuz ortaya çıkınca, hemen ertesi gün onlar da bir anket yayınladılar. Ancak yayınladıkları anket sahte çıktı. Meğer anket İstanbul için yapılan bir anketmiş. Anket firmasının Tekirdağ ve ilçeleri ile ilgili herhangi bir çalışması yokmuş” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine birilerinin seçimi kaybettiğini anlayınca, sahte anketlerden, montaj videolardan medet ummaya başladığını belirten Mandalı, “Hatırlarsınız, bu işleri eskiden FETÖ’cüler yapardı! Ancak milletimiz bu alçaklara prim vermedi. Şimdi Kapaklı’da birileri bu işleri tekrar yapmaya başladı. Bu tür kumpasları yapmaya çalışan arkadaşlara hepinizin huzurunda seslenmek istiyorum. Yaptığınız sahte anketlerle seçimi kazanamayacağınız gibi montaj videolarla da Karaağaç halkıyla aramızı açamayacaksınız! Çünkü biz sizin gibi seçimden seçime çıkmıyoruz milletimizin karşısına. Biz 15 yıldır milletimizle el ele, gönül gönüleyiz” dedi. 
“ASFALT ÇALIŞMALARINA DEVAM EDECEĞİZ”
“Geçen yıl kurulan asfalt palentinin AK Parti grubunun başlattığı hukuki süreç neticesinde kaldırılmasına değinen Mandalı, “Ancak şimdilerde meydanlarda sizlerden oy isteyen bu şahıs var ya. Hani seçimden seçime meydana çıkan bu arkadaşlar devlet memurlarını çeşitli yollarla susturdular ve bizim asfalt plentimizi durdurdular. Amaçları tamamen siyaset yapmak olan, hizmetten anlamayan bu insanlar, maalesef bizim asfalt atmamızı engellediler. Ancak biz yılmadık. Her türlü engellemelere rağmen tüm hazırlıklarımızı tamamladık. İnşallah yeni dönemde asfalt çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.
“BORCUMUZ YOK”
Kapaklı Belediyesi’nin borcunun bulunmadığını ifade eden Mandalı, “Bu nedenle ne kadar engellemeye çalışırlarsa çalışsınlar biz yine sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Sizin helal kazancınızla ödediğiniz vergiler, sizlere hizmet olarak geri dönmeye devam edecek. Bunlar bizi sadece yavaşlatabilirler ama asla durduramazlar” dedi.
“TERMİK SANTRALE GÖZ YUMANLARIN KAPAKLI’YA NE FAYDASI OLUR?”
Yakın zamanda termik santral tehdidi ile karşı karşıya kaldıklarını hatırlatan Mandalı, “Birileri ‘Pınarça’ya termik santral yapacağız’ dedi. Bizler de tüm siyasi partilere, STK’lara ve halkımıza çağrıda bulunduk. ‘Bu santral insan sağlığına zararlı. Bunu Pınarça’mıza yaptırmamalıyız’ dedik. Sağ olsun Pınarçalı teyzelerimiz başta olmak üzere tüm siyasi partiler, STK’lar ve halkımız yanımızda oldu. Hep beraber santrale karşı dimdik durduk ve santralin yapımını engelledik. Ancak o günlerde bir kişi vardı. ‘Gel kardeşim sen de bu santrale karşı çık’ dedik. Ne dedi biliyor musunuz? ‘Ben santrale karşı çıkarsam, benim siyasi kariyerim biter’ dedi. ‘Yahu güzel kardeşim, gel etme millet kanser olacak’ dedik. ‘Bana ne, benim siyasi kariyerim daha önemli’ dedi. Şimdi sizlere soruyorum. Göz göre göre milletin kanser olmasına göz yuman bu arkadaşın sizlere bir faydası olabilir mi?” şeklinde konuştu.
ÇİFTETELLİ OYNADI
“Sizlerin aracılığıyla bu santral sevdalılarına seslenmek istiyorum.” diyen Mandalı,  “Geçtiğimiz hafta rüzgar enerji santrali kurduk. Sizler de örnek alın. Yeni dönemde de güneş enerji santrali kuracağız. Vatandaşımızın sağlığıyla oynamadan da enerji üretebiliriz. Biz Kapaklı Belediyesi olarak yaptık bunu” sözlerine yer verdi. Konuşmalarının ardından katılımcıları selamlayan Mandalı, Kapaklılılarla çiftetelli oynadı, fotoğraf çektirdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.