Mandalı’dan sitem: Bizi neden ilçe yaptınız?

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Çerkezköy’de düzenlenen Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 23. Olağan Genel Kurulu toplantısına katıldı. Başkan Mandalı odanın en eski üyelerine ve üye aidatlarını en erken ödeyen üyelere plaketlerini takdim etti. 

Mandalı’dan sitem: Bizi neden ilçe yaptınız?
14 Şubat 2018 Çarşamba 19:15

BAŞKAN MANDALI: BİZİ NEDEN İLÇE YAPTINIZ
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı genel kurul toplantısında yaptığı konuşmasında Kapaklı’nın ilçe olmasına rağmen mağdur edildiğini belirterek, “Biz ilçemizde Esnaf Odası, Şoförler Odası, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi kurulsun istiyoruz. Diğer 9 ilçede var ise bu odalar, Kapaklı ve Ergene’de yoksa bizi neden ilçe yaptınız?”dedi.
İLÇENİN OLMAZSA OLMAZIDIR
Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 23. Olağan Genel Kurulu’na katılan ve burada bir konuşma yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Tekirdağ’ın iki tane mağdur ilçesi olduğunu belirterek, “Kapaklı ve Ergene ilçeleri maalesef hizmetten yoksun kalıyor. Kapaklı, Tekirdağ’da en hızlı büyüyen ilçelerin başında geliyor. Biz burada Esnaf Odası, Şoförler Odası, Esnaf Kredi Kefalet kooperatifi kurulsun istiyoruz. Bunların hiçbiri yok. İktidar partisi mensubu arkadaşlarıma sesleniyorum. Her iki ilçeye bu odaları istiyoruz. Bu odalar bir ilçenin olmazsa olmazıdır. Diğer 9 ilçede var ise bu odalar, Kapaklı ve Ergene’de yoksa bizi neden ilçe yaptınız? Biz Çerkezköy’ü çok seviyoruz. Ama omuz omuza hem Çerkezköy hem de Kapaklı’yı yüceltmek istiyorsak bu hizmetleri almalıyız. Ayrıca şunu da söylemek istiyorum. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının ismi Çerkezköy-Kapaklı-Saray Ticaret ve Sanayi Odası olması lazım. Bir an önce bu isimi değiştirsinler. Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün ismi de Çerkezköy-Kapaklı Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü olsun. Çünkü OSB’nin yarısından fazlası Kapaklı sınırlarında.” dedi.
BAŞARILAR DİLEDİ
Başkan Mandalı genel kurul toplantısının hayırlı olmasını dileyerek oda seçimlerinde tüm adaylara başarılar diledi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.