Marketlerde etiket denetimi yapıldı

Vatandaşların sağlığının korunması amacıyla düzenli olarak gıda ürünü satan işletmelerde denetimler yapan Kapaklı Belediyesi Zabıta Birimi ekipleri marketlerde ürün etiketlerinin kontrollerini sürdürüyor. Yapılan etiket denetimleri sonucunda gerekli şartlara uymayan market sahiplerine uyarılar yapılırken, marketlerdeki etiketlerin genelde kurallara uygun olması zabıta ekiplerini memnun etti.

Marketlerde etiket denetimi yapıldı
24 Ocak 2018 Çarşamba 16:58

DENETİMLER SÜRÜYOR
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, vatandaşların alışverişlerini bilinçli yapabilmeleri amacı ile denetimlerin sürdürüldüğünü belirterek, işletme sahiplerine etiket konusunda daha titiz olmaları, vatandaşlara ise duyarlı olmaları çağrısında bulundu. Başkan Mandalı, “Zabıta Müdürlüğümüzce yapılan rutin denetimler aralıksız sürdürülmektedir. Son olarak yaptığımız denetimler kapsamında da vatandaşlarımızın daha bilinçli ve sağlıklı alışverişlerini sağlayabilmek amacı ile ekiplerimizce oluşturulan gruplar halinde marketlerde etiket denetimi yapılmıştır” dedi.
ŞİKAYETLER 444 80 59 'A
Marketlerin hijyenik şartları, fiyat etiketleri, raf düzeni, satılan ürünlerin son kullanma tarihlerinin incelendiği denetimlerde herhangi bir sıkıntıya rastlanmadığını dile getiren Başkan Mandalı, “Özellikle titiz davranan ve herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmayan işletme sahiplerine teşekkür ediyorum. Raf düzeni ve fiyat etiketi konusunda belirtilen şartlara uymayanlara gerekli uyarıları yaptık. Verilen süre içerisinde eksikliklerini gidermeyenlere gerekli cezai işlemler uygulanacaktır. Vatandaşlarımız şikayetlerini Zabıta Müdürlüğümüze bizzat ya da 444 80 59 hattını arayarak bildirebilirler" diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.