Marmara Bölgesi Yatırım Destek Ofisleri Trakya Kalkınma Ajansı’nda

Marmara Bölgesi Yatırım Destek Ofisleri uzman ve koordinatörleri Trakya Kalkınma Ajansı ev sahipliğinde Tekirdağ’da bir araya geldi

Marmara Bölgesi Yatırım Destek Ofisleri Trakya Kalkınma Ajansı’nda
26 Kasım 2014 Çarşamba 08:06

Tecrübe paylaşım toplantısına İstanbul Kalkınma Ajansı, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, Güney Marmara Kalkınma Ajansı ve Trakya Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi Koordinatör ve Uzman personeli katıldı. Toplantı TRAKYAKA Genel Sekreteri Mahmut Şahin’in açılış konuşmasıyla başladı. Açılış konuşmasında Ajanslar arasında işbirliği ve tecrübe paylaşımının önemine vurgu yapan Şahin, Marmara Bölgesi Kalkınma Ajansları’nda görev yapan uzmanları Trakya Kalkınma Ajansı’nda ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Toplantının ilk günü, Trakya Kalkınma Ajansı, Güney Marmara Kalkınma Ajansı, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ve İstanbul Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisleri’nin iyi örnek çalışmalarının sunumuyla sona erdi.

Toplantının ikinci günü ise katılımcılara Avrupa İşletmeler Ağı tarafından ‘TRADE MAP, Ürün Sınıflandırmalarında TRADE MAP Kullanımı ve TRADE MAP ile Hedef Pazar Analizi Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar’ konulu eğitim verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.