Masa Tenisinde Türkiye 3’üncüsü oldu

Gençler Çift Kızlar kategorisinde Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Buse Fidan, Gençler Takım-Ferdi Türkiye Şampiyonasında Türkiye 3’üncüsü oldu.

Masa Tenisinde Türkiye 3’üncüsü oldu
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
23 Şubat 2022 Çarşamba 11:23

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi sporcuları, 19-22 Şubat 2022 tarihlerinde Kocaeli’nde gerçekleştirilen Gençler Takım-Ferdi Türkiye Şampiyonası’na katıldı.

Antrenör İbrahim Sevinç yönetiminde 7 sporcunun katıldığı şampiyonada, toplam 128 sporcu mücadele etti. Şampiyonada Gençler Çift Kızlar kategorisinde Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Buse Fidan Türkiye 3’üncüsü oldu.

   Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Türkiye 3’üncüsü olarak Çerkezköy’e büyük bir gurur yaşatan Buse Fidan ile antrenör İbrahim Sevinç ve tüm sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. Çerkezköy Belediyesi’nin her zaman sporun ve sporcunun yanında olduğunu belirten Başkan Akay, Çerkezköy’de sporun gelişmesi adına çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.   

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.